3 Απρ 2013

Ποιοί είναι οι πεφωτισμένοι της " Grande Oriente Universal Greece "

Την φώτο που παραθέτω παρακάτω μου την έστειλε φίλος απο το γνωστό φατσοβιβλίο για όσους δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει θα εξηγήσω στην συνέχεια




ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ''ΑΕΝΑΟΥ'' ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ :
Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ κλπ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ. ΤΟ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΤΑΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ GRANDE ORΙENTALE

Ποιά είναι η στοά Grande Oriental Univesal Greece?
H σελίδα τους στο f/b δηλώνει πώς βρίσκονται στο Μανάος μετά απο ενταντικό ψάξιμο εντόπισα κάποιες πληροφορίες για αυτούς (https://www.facebook.com/pages/Grande-Oriente-Universal/222946341075274)


'' GRANDE ORIENTE UNIVERSAL: THE START''




Η μασονικη αυτη δυναμη ειναι μια μεγαλη προσπαθεια ενος ανθρωπου απο την βραζιλια , και συγκεκριμενα απο το μαναος του αμαζονιου του υπατου της στοας richard.i. maia , ενος επιχειρηματια μεγαλου βεληνεκους στην νοτια αμερικη.

Συγκαταλεγεται στην λιστα των πιο σημαντικων επιχειρηματικων ομιλων της νοτιας αμερικης με κυριο αξονα την βραζιλια.
Εξαπλωσε τον ''στρατο'' του επιχειρηματικα σε πολλες γειτονικες χωρες μεσω της ναυαρχιδας του της εταιρειας usx international η οποια ειναι ενας κολλοσος ομιλος οπου η δραστηριοποιηση της ειναι στους κυριοτερους τομεις πρωτογενων υλικων.
Η εταιρεια αυτη ασχολειται με τσιμεντο, πετρελαιο, χρυσο, παραγωγα του πετρελαιου, αλλα καθως και την παραγωγη και εμπορια τροφιμων πρωτης γραμμης οπως ειναι η ζαχαρη, καφες, σκορδο κ.α

Οι ετησιοι τζιροι της εταιρειας φθανουν τα τελευταια χρονια σε πολυ μεγαλα νουμερα , με τελευταιες επενδυσεις της στο χωρου του παγκοσμιου τουρισμου .

Απασχολει σε ολες της χωρες που εχει δραστηριοτητα πανω απο 12000 εργαζομενους και πλανο πενταετιας της δειχνει οτι συντομα θα ανηκει στη σφαιρα των μεγαλοεπενδυτων του πλανητη.

Μαλιστα κανοντας ενα ''focus'' στα επερχομενα σχεδια της usx international στις προθεσεις της βρισκουμε και την επεκταση της σε τραπεζικα σεναρια με την αναπτυξη τραπεζικου ομιλου αρχικα στην νοτια αμερικη και επειτα σε χωρες της υπολοιπης υφηλιου.

Τελος να επισημανουμε οτι η δραση της γυρω απο την τεχνολογια δεν ειναι αμελητεα καθως και οι προσφατες επενδυσεις της εταιρειας στον αθλητικο χωρο της χωρας.



(Τα συμπεράσματα δικά σας για το ποιοί είναι οι πεφωτισμένοι που εμφανίσθηκαν από το πουθενά.....)

Μαίρη Λαγανά
Πηγές Μακελειό,facebook,http://secretfilesdecode.blogspot.gr
Το διαβάσαμε απο: http://mlagananews.blogspot.gr

Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/03/grande-oriente-universal-greece.html#ixzz2PQXbt9wo
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike