13 Αυγ 2013

Oι ΗΠΑ στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της Αιγύπτου και ενδεχομένως στην καταστροφή της... Υπάρχει μόνο ένας τρόπος αντίστασης σε αυτή την επικείμενη γενοκτονία: όλοι οι λαοί της Μέσης Ανατολής, ανεξάρτητα από θρησκεία ή εθνικότητα, πρέπει να ενωθούν και να αντισταθούν στην στηριζόμενη από τον Σιωνισμό καταστροφή των εδαφών τους


πηγή Press TV

έχουν οι ΗΠΑ βάλει στόχο την αποσταθεροποίηση και καταστροφή της Αιγύπτου;

Ο πρόσφατος διορισμός του διοργανωτή ομάδων θανάτου Robert Ford ως πρέσβη των ΗΠΑ στην Αίγυπτο, αυτό καταδεικνύει.

Ο διορισμός του Ford στέλνει ένα σαφές μήνυμα: οι αμερικανοί πολιτικοί θέλουν να καταστρέψουν την Αίγυπτο με τον ίδιο τρόπο που κατέστρεψαν το Ιράκ και τη Συρία - με τη χρήση τάγματων θανάτου και false-flag (ψεύτικη ταυτότητα - προβοκάτσια) τρομοκρατία για να υποκινήσουν εμφύλιο πόλεμο.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Διεθνών Σπουδών Michel Chossudovsky, ο Robert Ford συνεργάστηκε με τον διαβόητο εγκληματία πολέμου John Negroponte για να εφαρμόσει την... «επιλογή Σαλβαδόρ» στο Ιράκ το 2004. ο Chossudovsky γράφει: η 'Σαλβαδόρ επιλογή' είναι ένα τρομοκρατικό μοντέλο των μαζικών δολοφονιών από τάγματα θανάτου με τη χορηγία των ΗΠΑ. εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο Ελ Σαλβαδόρ (από Negroponte) στο απόγειο της αντίστασης κατά της στρατιωτικής δικτατορίας, με αποτέλεσμα κατ 'εκτίμηση 75.000 θάνατοι".

Η Αίγυπτος σήμερα, όπως και το Ελ Σαλβαδόρ του 1980, βιώνει μια ακμή της αντίστασης ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία. και η στρατιωτική δικτατορία της Αιγύπτου (όπως η χούντα του 1980 του Ελ Σαλβαδόρ), έχει ήδη καταφύγει στη μαζική δολοφονία αντικυβερνητικών ακτιβιστών. ο Ρόμπερτ Φορντ, ένας ειδικός στην οργάνωση πολιτικών μαζικών δολοφονιών, θα βοηθήσει το αιγυπτιακό καθεστώς στη σφαγή χιλιάδων ειρηνικών διαδηλωτών;

Όχι, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα

στο παρελθόν, η κυβέρνηση των ΗΠΑ βοήθησε ευθέως δικτάτορες στη μαζική δολοφονία δικών των ανθρώπων. το 1965 στην Ινδονησία, για παράδειγμα, η CIA έλεγχε τάγματα θανάτου που δολοφόνησαν περίπου ένα εκατομμύριο αντιπάλους του καθεστώτος Σουχάρτο. η CIA συνέλεξε τα ονόματα των υποψήφιων θυμάτων, εκπαίδευσε τα τάγματα θανάτου, και τους εξαπέλυσε. τα περισσότερα από τα εκατομμύρια ανθρώπων που δολοφονήθηκαν από τα τάγματα θανάτου της CIA, είχαν βασανιστεί βάναυσα πριν από τη θανάτωσή τους. (η CIA, φυσικά, δίδαξε στους βασανιστές τις διαβολικές τεχνικές της - όπως έχει κάνει σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και του Μαρόκου, όπου έκανα τη διδακτορική μου έρευνα και συνάντησα έναν ξεσχολισμένο από τη CIA βασανιστή.)

Σήμερα, οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται περισσότερο για την καταστροφή χωρών της Μέσης Ανατολής σε σχέση με την ενδυνάμωση δικτατόρων της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. γι 'αυτό έχει εκλεπτυσμένη χρήση των ταγμάτων θανάτου. αντί απλά να δολοφονούν αντικυβερνητικούς ακτιβιστές για να στηρίξουν έναν αμερικανόφιλο δικτάτορα-μαριονέτα, οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν πλέον τάγματα θανάτου και στις δύο πλευρές της πολιτικο-θρησκευτικής σέχτας. ο σκοπός:

''δημιουργήστε ένα εμφύλιο πόλεμο για να αποδυναμωθεί το έθνος-στόχος''.

Αυτή είναι η "επιλογή Σαλβαδόρ" του Robert Ford που ολοκληρώθηκε στο Ιράκ το 2004-2006. και είναι επίσης αυτή η "επιλογή Σαλβαδόρ ΙΙ» του Ford που πραγματοποιείται στη Συρία από το 2011.

Το 2004, η ιρακινή αντίσταση νίκησε τους Αμερικανούς εισβολείς. έτσι, ο Ford και ο Negroponte χρησιμοποίησαν τάγματα θανάτου και false-flag τρομοκρατία για να ενεργοποιήσουν τις διάφορες φατρίες της αντίστασης εναντίον των άλλων. δημιούργησαν υπό την αιγίδα των ΗΠΑ την "Αλ Κάιντα", τις μονάδες ταγμάτων θανάτου για να επιτεθούν βάναυσα και αδιακρίτως σε Σηίτες θύματα. και ενθάρρυναν (και κατασκεύασαν σε ορισμένες περιπτώσεις) αντίποινα Σηιτών - με την ελπίδα ότι θα αποξενώσουν τη μεγαλύτερη σουνιτική κοινότητα και να την οδηγήσουν σε εμφύλιο πόλεμο.

Η Αμερικανική ομάδα της "συνταγής Σαλβαδόρ" ήταν υπεύθυνη για πολλές, αν όχι τις περισσότερες από τις «επιθέσεις αυτοκτονίας» με στόχο Ιρακινούς αμάχους κατά τη διάρκεια των ετών αυτών. πλήρωναν έναν Ιρακινό να οδηγήσει ένα φορτηγό σε μια αγορά ή τζαμί, να παρκάρει, και να περιμένει περαιτέρω οδηγίες. το όχημα στη συνέχεια θα ανατιναζόταν με τηλεχειρισμό, και ο ιρακινός θα αποκαλείτο μετά θάνατον ένας "καμικάζι".

Ο Ford και ο Negroponte χρησιμοποίησαν Βρετανικές, καθώς και Αμερικανικές προβοκατόρικες μονάδες τρόμου για μερικές από τις βρώμικες δουλειές τους. μία από αυτές τις μονάδες, που την συνέστησαν δύο Βρετανοί αξιωματικοί των Ειδικών Δυνάμεων ντυμένοι ως Ιρακινοί, συνελήφθη από την ιρακινή αστυνομία στη Βασόρα στις 19 Σεπτεμβρίου, το 2005. οι Βρετανοί βομβάρδιζαν τζαμιά και αγορές και για τις επιθέσεις κατηγορούνταν "Ιρακινοί σεχταριστές". όταν οι δύο συγκεκαλυμμένοι Βρετανοί στρατιώτες συνελήφθησαν, το αυτοκίνητό τους ήταν γεμάτο από όπλα και βόμβες. τη μέρα μετά τη σύλληψή τους, ο βρετανικός στρατός κατέστρεψε την φυλακή στη Βασόρα, χρησιμοποιώντας τανκς για να γκρεμίσει τα τείχη, προκειμένου να ανακτήσει τους δύο false-flag τρομοκράτες τους, και να τους προστατεύσει από τη δίκη που θα απεκάλυπτε τα εγκλήματα του Ford, του Negroponte, και της βρετανικής τους ομάδας τρόμου στη Βασόρα.

Ίσως η πιο διαβόητη false-flag επίθεσητων ΗΠΑ στο Ιράκ - προφανώς προγραμματισμένη από Ford και Negroponte - ήταν ο βομβαρδισμός του "Χρυσού Θόλου", τεμένους του αλ-Ασκάρι στη Σαμάρα στις 22 Φεβρουαρίου του 2006. μάρτυρες στη γειτονιά ανέφεραν ότι πριν από την βομβιστική επίθεση, δυνάμεις των ΗΠΑ απέκλεισαν το τζαμί και πήραν τον έλεγχο του. δεν υπήρχε απολύτως καμία αμφιβολία στο μυαλό κανενός ότι ο βομβαρδισμός έγινε από τις δυνάμεις των ΗΠΑ, οι οποίοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του περιφραγμένου τζαμιού, όταν οι βόμβες εξερράγησαν. φυσικά, γι' αυτήν την επίθεση των ΗΠΑ είχε κατηγορηθεί η «Αλ Κάιντα».

Το αποτέλεσμα των τρομοκρατικών επιχειρήσεων των Ford και Negroponte ήταν ο εμφύλιος πόλεμος στο Ιράκ που μαίνεται ακόμη και σήμερα

Η καταστροφή του Ιράκ από τα τάγματα θανάτου και την δήθεν τρομοκρατία ήταν τόσο επιτυχής που ο Ford είχε αποσταλεί στη Συρία για να κάνει το ίδιο πράγμα. το 2011, ο Ford έγινε Πρέσβης στη Συρία - και ξαφνικά ένα κύμα βίας, δημιούργησε το ίδιο είδος εμφυλίου πολέμου που εξακολουθεί να μαίνεται στο Ιράκ.

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ έχει καθυστερημένα συνειδητοποιήσει ότι η βία στη χώρα του δημιουργήθηκε από τους false-flag τρομοκράτες. αυτό που συνέβη ήταν το εξής: τάγματα θανάτου του Ford, που αποτελούνταν από καλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες δολοφόνους, στηθήκαν σε στέγες σπιτιών κατά τη διάρκεια ΗΠΑ-υποκινούμενων αντι-Assad διαδηλώσεων. σε μια καθορισμένη στιγμή, οι ελεύθεροι σκοπευτές αρχίσαν να πυροβολούν. μερικοί από τους ελεύθερους σκοπευτές μπόρεσαν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι ήταν Σύριοι στρατιώτες που πυροβολούσαν τους διαδηλωτές. άλλοι, σε διαφορετική ταράτσα, μπόρεσαν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι ήταν διαδηλωτές που πυροβολούσαν τους στρατιώτες.

Σύντομα αντι-Ασάντ και φιλο-Ασάντ αντάλλασαν πυρά

Θα οργανώσει την ίδια αναταραχή και στην Αίγυπτο ο Ford;


Με βάση τη δράση του στο Ιράκ και τη Συρία, να τι θα πρέπει να περιμένουμε: ο Ford και η ομάδα του, των από ΗΠΑ διοργανωτών ταγμάτων θανάτου και false-flag τρομοκρατίας εμπειρογνωμώνων (συμπεριλαμβανομένων ενδεχομένως και μερικών από τους ανθρώπους που ανατίναξαν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου) θα δημιουργήσουν πυροβολισμούς και οι βομβιστικές επιθέσεις για να κατηγορήσουν "ριζοσπάστες ισλαμιστές". θα ενθαρρύνει στη συνέχεια την αιγυπτιακή χούντα για συλλήψεις, βασανιστήρια και δολοφονίες ακόμη περισσοτέρων ειρηνικών διαδηλωτών από όσες έχει ήδη. δεδομένου ότι η αιγυπτιακή στρατιωτική χούντα είναι βασικά μια αμερικανική πολιτοφυλακή, που δημιουργήθηκε και συντηρείται από τα δισεκατομμύρια των δολαρίων της υποστήριξης των ΗΠΑ, ο δικτάτορας μαριονέτα ελ-Σίσι θα πρέπει να ακολουθήσει αμερικανικές εντολές ... και να βυθίσει τη χώρα του σε εμφύλιο πόλεμο.

Θέλουν οι ΗΠΑ πραγματικά να καταστρέψουν την Αίγυπτο όπως κατέστρεψαν το Ιράκ και τη Συρία;


Προφανώς, ναι. αξίζει να σημειωθεί ότι οι ΗΠΑ μηχανορράφισαν κρυφά την ανατροπή του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Morsi, εν μέρει επειδή ο Morsi είχε εκφραστεί έντονα κατά του σχεδίου της Αιθιοπίας να κατασκευάσει φράγμα στο Νείλο, να κλέψει από την ύδρευση της Αιγύπτου, και να καταδικάσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Αιγύπτου σε αργό θάνατο.

Συμπερασματικά: οι ΗΠΑ, μέσω της Αιθιοπικής μαριονέτας τους, σχεδιάζουν μια γενοκτονία που θα σκοτώσει δεκάδες εκατομμύρια Αιγυπτίων. και αν κάποιος Αιγύπτιος ηγέτης προσπαθεί να το σταματήσει, όπως σχεδίασε ο Morsi, αυτός θα πρέπει να εξαλειφθεί.

Γιατί οι ΗΠΑ αισθάνονται την ανάγκη να καταστρέψουν χώρες της Μέσης Ανατολής; για ειρωνία, δεν είναι καν για τα συμφέροντα των ΗΠΑ. πρόκειται για το "σχέδιο Oded Yinon" του Ισραήλ να εξολεθρεύει τους γείτονες του και να εκμεταλλευτεί όλες τις εκτάσεις μεταξύ του Νείλου και του Ευφράτη για το Μεγάλο Ισραήλ. γι 'αυτό, όπως στρατηγός Wesley Clark αποκάλυψε, το Ισραήλ ανέλαβε τις ΗΠΑ μέσω του 11/9 πραξικοπήματος - με ένα σχέδιο για να καταστρέψει "επτά χώρες σε πέντε χρόνια" στην υπηρεσία του "Clean Break" εγγράφου του Νετανιάχου, που είναι ανανέωση του σχεδίου Oded Yinon να καταστρέψει τη Μέση Ανατολή για το Ισραήλ.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος αντίστασης σε αυτή την επικείμενη γενοκτονία.

Όλοι οι λαοί της Μέσης Ανατολής, ανεξάρτητα από θρησκεία ή εθνικότητα, πρέπει να ενωθούν και να αντισταθούν στην στηριζόμενη από τον Σιωνισμό καταστροφή των εδαφών τους.


ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ : Α.Τ.