23 Σεπ 2013

Ο Δένδιας και οι σχέσεις του με την οικογένεια των Ρότσιλντ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



“Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.” -Mayer Amschel Rothschild

Μελετώντας το χρονικό της προσπάθειας επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εύκολα διαπιστώνει κανείς τον παρασκηνιακό ρόλο που έχουν παίξει κι εξακολουθούν να παίζουν κάποιοι άνθρωποι, προσπαθώντας να ελέγξουν ολόκληρο τον κόσμο.

Μερικοί οπό τους ανθρώπους αυτούς μάλιστα, φαίνεται να κρύβονται πίσω από κάθε πολιτικοοικονομική εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας. Ανήκουν στα τραστ των υπερπλουσίων ή δρουν για το συμφέρον των μεγαλύτερων οικονομικών κολοσσών, σχεδιάζοντας ένα ζοφερό μέλλον για την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τεράστιες περιουσίες και νέμονται τον παγκόσμιο πλούτο, ενώ η οικονομική τους δύναμη τους παραχωρεί απεριόριστο ποσοστό εξουσίας.

Μία από τις οικογένειες των μεταπαικτών είναι αυτή των Ρότσιλντ.

Η εβραϊκής καταγωγής οικογένεια των Ρότσιλντ κυριάρχησε για έναν σχεδόν αιώνα στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα και τα μέλη της θεωρούταν οι ισχυρότεροι τραπεζίτες στον κόσμο. Ακόμη κι όταν προτίμησαν να περάσουν στο παρασκήνιο ελέγχοντας από εκεί τις διεθνείς εξελίξεις, δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν μια από τις σημαντικότερες οικονομικές υπερδυνάμεις. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Μέτερνιχ έγραψε γι’ αυτούς στα 1818 ότι «είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στην Ευρώπη», ενώ ο ποιητής και φιλόσοφος Χάινριχ Χάινε είπε κάποτε ότι: «το χρήμα είναι ο θεός της εποχής μας και οι Ρότσιλντ οι προφήτες του.»

Στοίχημα 130 εκατ. στερλινών από τον λόρδο Ρότσιλντ κατά του ευρώ !!

Το ποσό των 130 εκατ. στερλινών πόνταρε ο λόρδος Ρότσιλντ κατά του ευρώ, σε μια κίνηση που μόνο καλός οιωνός δεν μπορεί να θεωρηθεί για το κοινό νόμισμα.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Μετά από αυτή την μικρή εισαγωγή για το τι εστί οικογένεια Ρότσιλντ, πάμε να δούμε ποια η σχέση της με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τον Δένδια απ’ το 2005 – Απ’ το αρχείο της εφημερίδας “ΚΕΘΡΟΣ”

Ο Δήμος Κασσωπαίων που τότε διοικούνταν απ’ τον κ. Κατσαρό του ΠΑΣΟΚ, βράβευσε τον μεγαλύτερο καπιταλιστή και τραπεζίτη της ανθρωπότητας λόρδο Ρότσιλντ, για την “κοινωνική του προσφορά”!

Τότε ο Δένδιας ήταν βουλευτής αλλά στο νησί είχαν πυκνώσει οι ψίθυροι που έλεγαν ότι ο Δένδιας έγινε στέλεχος της ΝΔ και βουλευτής γιατί ήταν ο διαχειριστής της περιουσίας των Ρότσιλντ στη Κέρκυρα…

Ακόμη και σήμερα κάτοικοι συζητούν συχνά για τις επισκέψεις του υπουργού στη βίλα του λόρδου.

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την εφημερίδα “ΚΕΘΡΟΣ” και η συνέχεια ΕΔΩ








ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥ ΑΡΘΡΟΥ :

Μέχρι τον τσάρο της Ρωσίας που αρνήθηκε την συνεργασία δολοφόνησαν στήνοντας την μπολσεβίκικη επανάσταση.
(Μέχρι σήμερα τα κόμματα όπως και το ΚΚΕ στην κεντρική τους πολιτική παίζουν τον ρόλο της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας, ΠΤΕ)

Εκδικήθηκαν έτσι τη στάση του τσάρου Αλέξανδρου του 1ου ο οποίος το 1815 (με την καθοριστική παρέμβαση του Καποδίστρια στο συνέδριο της Βιένης) απέτρεψε τα σχέδιά τους για παγκόσμια διακυβέρνηση!!!

Από τότε οι φρικαλέοι Rothschilds με οργανάκι τον Μέτερνιχ προσπαθούσαν να κάνουν αυτό που και σήμερα επιχειρούν.

Δεν ξέχασαν βέβαια και τον Έλληνα που τους στάθηκε εμπόδιο (τον μεγαλοφυέστατο Ιωάννη Καποδίστρια) και σε συνδυασμό με το ότι η Ελλάδα είναι παντοιοτρόπως το φιλέτο της Μεσογείου και έχει τον πιό ανυπότακτο λαό και φυσικά την Ορθοδοξία, καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν δύσκολο γι αυτούς να διαλέξουν σε ποιά χώρα θα επιτεθούν, για να πραγματοποιήσουν τα σκοτεινά και δαιμονιώδη σχέδιά τους.

Aπό το 1913 ο πρόεδρος Willson τους παρέδωσε την έκδοση του Αμερικανικού χρήματος (ίδρυση της Federal Reserve).

O J.F. Kennedy που το 63 παρέκαμψε την Federal Reserve και ξανάδωσε στην Αμερική την έκδοση του νομίσματός της, δολοφονήθηκε, αλλά και ο αδελφός του Robert F. Kennedy δολοφονήθηκε την ίδια μέρα που εξελέγη πρόεδρος.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ομιλία του J.F. Kennedy και θα καταλάβετε γιατί δολοφονήθηκε!!!
Ο λόγος του J.F. Kennedy είναι αφιερωμένος στά κουτορνίθια που πιστεύουν ακόμη ότι όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας...