25 Νοε 2013

Το σκοτεινό σχέδιο των Σκοπίων




Ο υπερεθνικιστής πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, χρησιμοποιεί γκεμπελικές και σταλινικές μεθόδους για να «κατέβουν» τα Σκόπια μέχρι τη θάλασσα


Στο τελευταίο επεισόδιο του οργασμού ανεγέρσεως μνημείων, οι Σκοπιανοί έφτιαξαν ένα άγαλμα του Αριστοτέλη να κρατά στα χέρια του ένα σλαβικό κείμενο. Δεν έχει σημασία αν η σλαβική φυλή( και γλώσσα) πρωτοεμφανίστηκε στη βαλκανική χερσόνησο(και την ευρύτερη περιοχή) περίπου χίλια χρόνια μετά το θάνατο του διδασκάλου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι «μάστορες» της παραχάραξης της ιστορίας έχουν το λόγο τους.

Για την ακρίβεια, η ανέγερση «μνημείων» αυτού του είδους σε όλη τη χώρα, είναι μέρος του σχεδίου « Σκόπια 2014»( ύψους 500 εκατ. ευρώ) που, με τη σειρά του, είναι μέρος ενός γενικότερου σκοτεινού σχεδίου.

Ο υπερεθνικιστής πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, χρησιμοποιεί γκεμπελικές και σταλινικές μεθόδους για να χειραγωγήσει το εσωτερικό και δοκιμασμένες από τον UCK και τους «Γκρίζους Λύκους» συνταγές για να πείσει το εξωτερικό. Ο μεγάλος στόχος, είναι να «κατέβουν» τα Σκόπια μέχρι τη θάλασσα, διεκδικώντας ανοιχτά πια ολόκληρη τη Μακεδονία.

Ο Γκρούεφσκι λοιπόν ονειρεύεται ότι θα κυβερνά μια χώρα που θα έχει μέσα της τη Θεσσαλονίκη και θα φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Και, ο Μάθιου Νίμιτς, ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ που πιέζει να λυθεί το ζήτημα της ονομασίας άμεσα, κάνει ότι δεν το βλέπει.

Και η ελληνική πλευρά επίσης.

Γιατί;

Γιατί όλοι ξέρουν ότι αν σταματήσουν να χαϊδεύουν τα Σκόπια, μπορεί να έρθει μια σπίθα που θα ανάψει το μπουρλότο. Και το μπουρλότο αυτό, το κρατά στα χέρια του το φάντασμα του UCK. Aυτό το φάντασμα στοιχειώνει και τους Αμερικανούς που ξέρουν πως ο Γκρούεφσκι υποκινείται από την Τουρκία και συνιστούν χαμηλούς τόνους, αφού το τελευταίο που τους έλειπε αυτή τη στιγμή είναι μια βαλκανική κρίση, με το «όνειρο της Μεγάλης Αλβανίας» να βάζει φωτιά στην ΠΓΔΜ.

Πρόκληση


Ο Γκρούεφσκι το παιχνίδι το ξέρει και προσπαθεί να επωφεληθεί για τον εαυτό του πρωτίστως και για τη χώρα του σε δεύτερη φάση, οικοδομώντας ένα σκηνικό διεκδικήσεων και προσπαθώντας να αποδομήσει την Ελλάδα. Άλλωστε, δεν είναι μυστικό πως βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο αθρόας στρατολόγησης μυστικών πρακτόρων στον Ελλαδικό χώρο που έχουν βάλει σε εφαρμογή οι Σκοπιανοί.
Με απώτερο στόχο τη δημιουργία κλίματος διάσπασης στην Ελλάδα, αλλά και τη διάχυση της θρασύτατης, ανιστόρητης και επικίνδυνης προπαγάνδας τους στη χώρα, το σχέδιο του Γκρούεφσκι και της παρέας του είναι πραγματικά σατανικό και απόλυτα πετυχημένο μέχρι στιγμής.

Την ίδια ώρα, κανείς δεν διαμαρτύρεται όταν, για παράδειγμα, ανεγείρεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια, ή ανθελληνικό μνημείο τοποθετείται στο κέντρο της πόλης, από τον Δήμο Γευγελής στην ΠΓΔΜ, το οποίο απεικονίζει τον δεκαεξάκτινο « Ήλιο της Βεργίνας» και τον χάρτη της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας», ο οποίος περιέχει και περιοχές της Ελλάδας. Εκεί είναι ακριβώς το «ζουμί». Οι Σκοπιανοί προσπαθούν να πείσουν «μέσα και έξω» ότι είναι αδικημένοι, ότι τους ανήκουν περιοχές της χώρας, ότι δικαιούνται να έχουν το όνειρο της « Ενωμένης Μακεδονίας».

Οι προκλήσεις


Οι προκλήσεις των «γειτόνων» ποικίλουν. Άλλες γίνονται μέσα από μνημεία ελληνικών ιστορικών προσώπων, όπως αυτό του Μ. Αλεξάνδρου, λέγοντας πως δεν είναι Έλληνας αλλά ( ψευτο )Μακεδόνας(Σκοπιανός). Άλλες, μέσα από δηλώσεις Σκοπιανών ιστορικών, πολιτικών κ.α., ενώ πολλές φορές μέσα ακόμη κι από διαφημίσεις.

«Σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους που διώχθηκαν από το 1945 έως το 1990 για τις ιδέες για την αυθυπαρξία του μακεδονικού λαού και την κρατική του υπόσταση. Με την στήριξη της μονάδας τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Γευγελή» αναφέρει η επιγραφή του μνημείου στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου στη Γευγελή, όπου απεικονίζεται ο δεκαεξάκτινος Ήλιος της Βεργίνας σε ελαφρά παραλλαγή και χάρτης της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας» με σχεδόν όλα τα εδάφη της Μακεδονίας, της μόνης υπαρκτής Μακεδονίας, στη Β. Ελλάδα. Όπως ακριβώς έκαναν οι Αλβανοί με τονUCK, διαλύοντας τελικά την Αλβανία και όπως κάνουν οι Τούρκοι, δίνοντας βάρος στα μουσουλμανικά μνημεία και την ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, ύψους 1,5 μέτρου, τοποθετήθηκε στο νέο κτίριο του αεροδρομίου των Σκοπίων, το οποίο μάλιστα έχει μετονομαστεί από το 2006 σε αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Ακόμη, έχουν τον ανδριάντα του Μ.Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, μαζί με αυτούς του βασιλιά Φιλίππου, του αυτοκράτορα Ιουστινιανού κ.α. Ακόμη, η Ολυμπιάδα, βασίλισσα της Μακεδονίας, σύζυγος του Φιλίππου Β΄ και μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έγινε άγαλμα πρόσφατα και μάλιστα απεικονισμένη έγκυος! Μια άλλη πρόκληση είναι αυτή σε ένα μοναστήρι στο χωριό Zvegor, στον εξωτερικό τοίχο του οποίου, έχουν σχεδιάσει έναν μεγάλο αλυτρωτικό χάρτη της λεγόμενης « Ενωμένης Μακεδονίας», όπου «φυσικά» μέσα στο χάρτη είναι και περιοχές της Β. Ελλάδος, όπως η Θεσσαλονίκη.

Οι δικοί τους « Γκρίζοι Λύκοι»


Δεν είναι τυχαίο το γεγονός με τους «θερμοκέφαλους» Σκοπιανούς οπαδούς που σήκωσαν σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας στον αγώνα των Ατλάντα Χοκς στο ΝΒΑ προς τιμήν του Σκοπιανού μπασκετμπολίστα Πέρο Άντιτς. Τα Σκόπια, έχουν αρχίσει να δημιουργούν τις δικές τους ομάδες «σκληρών πυρήνων» στα πρότυπα των « Γκρίζων Λύκων» που διασπείρονται σε όλο τον πλανήτη προκειμένου να προωθήσουν τον αλυτρωτισμό της χώρας τους. Παρόμοιες ομάδες με πανό και συνθήματα έχουν εμφανιστεί σε διάφορες οργανώσεις, όπως π.χ. στο ChampionsLeague, στον αγώνα Σάλκε – ΠΑΟΚ και όχι μόνο.


Στην περίπτωση του ΝΒΑ πάντως, οι υπεύθυνοι της ομάδας παρενέβησαν, αναγκάζοντας τους να κρύψουν τις σημαίες, όμως τώρα οι Σκοπιανοί ζητούν και τα ρέστα απειλώντας με μηνύσεις. Ο πρώην φόργουορντ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος Σκοπιανός που έπαιξε στο NBA και για τους συμπατριώτες του αποτελεί μπασκετικό σημείο αναφοράς. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να εκμεταλλευθούν, για να περάσουν μηνύματα πολιτικού περιεχομένου.


PRESS time
history-of-macedonia.com
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ:Α.Τ.


ΠΙΟ ΚΑΤΩ...ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ,ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ :



ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ HUNZA



ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΖΑ, ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

11/7/2008


Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ



Με αεροσκάφος των …Τουρκικών Αερογραμμών κατέφθασε στο προπαγανδιστικό Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» των Σκοπίων, ο απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πρίγκιπας Μιρ Γκανζαφάρ Αλί Καν, της φυλής Χούνζα (Hunza) του Πακιστάν!


Αυτό άλλωστε θέλησαν να εκμεταλλευτούν οι Σκοπιανοί στα πλαίσια της διεθνούς προπαγάνδας τους, ώστε να συνδέσουν τον ένοχο σλαβισμό τους με μια αρχαία Μακεδονική φυλή, μια και δεν μπόρεσαν ακόμη να προσεταιριστούν τους Καλάς, την αυθεντική και καθαρόαιμη ελληνική φυλή των Ιμαλαΐων, την οποία επισκέφτηκε το 1991 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μέλος της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα και Πρόεδρος του «Μακεδνού», γράφοντας τότε το περίφημο βιβλίο του «Καλάς, οι Έλληνες των Ιμαλαΐων»!

Οι Σκοπιανοί υποδέχτηκαν με μεγάλες τιμές και αρχαίες στολές «Μακεδόνων πολεμιστών» τον εξαπατημένο Πρίγκιπα και τη σύζυγό του Πριγκίπισσα Ράνι Ατικα, που συναντήθηκαν και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό του κρατιδίου Νίκολα Γκρούεφσκι, ενώ προγραμματίστηκε προς τιμήν τους μέχρι και επίσημη λειτουργία στον καθεδρικό ναό των Σκοπίων!


Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα των Χούνζα, θα περιηγηθούν στα πιο αξιόλογα μέρη των Σκοπίων, για να δούνε και να γνωρίσουν την δήθεν «Μακεδονία» και την δήθεν πατρίδα του «Μεγάλου Αλεξάνδρου», από τους στρατιώτες του οποίου και κατάγεται η φυλή!

Η επίσκεψή τους θα κλείσει με κεντρική εκδήλωση σε πλατεία των Σκοπίων, ώστε να γνωριστούν μεταξύ τους τα «αδέλφια»!.. Ο Πρίγκιπας μάλιστα έχει φέρει μαζί του και τον ιστορικό της φυλής, που θα καταγράψει τις συγκινητικές στιγμές που θα ξανασμίξουν τους «Μακεδόνες» μετά 2.300 χρόνια, όπως λένε ενθουσιασμένοι οι διοργανωτές της υποδοχής!!!

Η εξαπάτηση είναι τρομακτική! Διότι αντί η Ελλάδα να έχει συνδέσει μαζί της όλες τις φυλές που είναι δεμένες με τον Μέγα Αλέξανδρο όπως τους Χούνζα και ιδίως την αυθεντική φυλή των Καλάς, αφήνει τα Σκόπια να μπουν σφήνα στην κεντρική Ασία και να συνδεθούν με ένα σωρό έτσι κράτη και Κυβερνήσεις, όχι μόνο πλαστογραφώντας την Ιστορία και αρπάζοντας τον Ελληνικό Πολιτισμό των Μακεδόνων προγόνων μας, αλλά και κερδίζοντας έτσι συνεχώς διμερείς Αναγνωρίσεις, αυξάνοντας εντυπωσιακά τα φιλικά τους κράτη-μέλη στον ΟΗΕ!

Και το χειρότερο, η Αθήνα σωπαίνοντας μπροστά σε μια τέτοια τρομακτική εξαπάτηση, γίνεται συνένοχη!


Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΦΥΛΗ ΤΩΝ HUNZA


Τι κρύβεται πίσω από την κίνηση αυτή των Σκοπίων; Ποια είναι ακριβώς η άγνωστή μας φυλή Χούνζα; Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν παρακάτω, ώστε να φωτιστούν μερικές καταστάσεις, στις οποίες αντί να πρωταγωνιστούμε στην Ασιατική Ανατολή, κινδυνεύουμε να γίνουμε σε λίγο και απόβλητοι, καθώς τη θέση του περίφημου Ελληνικού Πολιτισμού καταλαμβάνουν οι Σκοπιανοί! Και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο, που θα έπρεπε να συγκλονίσει τον επιστημονικό και πνευματικό κόσμο της χώρας!


Η φυλή των Χούνζα ή Χούνζι, βρίσκεται στην ομώνυμη δυσπρόσιτη ορεινή κοιλάδα, σε υψόμετρο 2.438 μέτρων στο βορειοανατολικό άκρο του Πακιστάν, στην οροσειρά του Καρακορούμ, στα σύνορα της Κίνας!

Τα ίδια τα μέλη της φυλής, ιστορούν πως κατάγονται από τρεις στρατηγούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που κατέφυγαν μαζί με τις Περσίδες γυναίκες τους και τους Μακεδόνες Στρατιώτες τους, στο απρόσιτο αυτό μέρος της Κοιλάδας των Χούνζα!


Η φυλή σήμερα αποτελείται από περίπου 50.000 άτομα,ενώ η περιοχή - που καταλαμβάνει έκταση περίπου 8.000 τ.χλμ. - είναι ένας είδος πριγκιπάτου, ενταγμένου μέσα στο Πακιστάν από το 1974, με πολιτικό και πνευματικό ηγέτη της τον Πρίγκιπα Μιρ Γκανζαφάρ Αλί Καν, ο οποίος ταυτόχρονα διατελεί καιεκλεγμένος αξιωματούχος του Πακιστάν, Διοικητής των βορείων επαρχιών της χώρας, με ανατολικές και ευρωπαϊκές σπουδές στις πολιτικές επιστήμες και τις διεθνείς σχέσεις!

Ο Πρίγκιπας διαμένει σήμερα σε ένα «παλάτι-βίλα» της περιοχής, όπου και δέχεται τους επισκέπτες και τους ερευνητές. Μερικοί από αυτούς έφτασαν από τα Σκόπια, ύστερα από το σάλο που ξεσήκωσε το περίφημο βιβλίο του Δ. Αλεξάνδρου για τους αυθεντικούς Έλληνες- Καλάς των Ιμαλαΐων!


Σημαντικότερο χωριό και πρωτεύουσα της φυλής είναι ηΚαριμαμπάντ (ή Μπαλτίτ – Baltit) όπως είναι ευρύτερα γνωστή),που αποτελεί και πόλο έλξης εκατοντάδων τουριστών, καθώςπεριστοιχίζεται από δεκάδες επιβλητικές βουνοκορφές όπως το Rakaposhi, που αγγίζουν σε ύψος και τα 6.000 μέτρα και μοιάζουν με τις περίφημες σάρισες των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που έφθασαν στην κρυμμένη κοιλάδα πριν 2.300 χρόνια! Εδώ βρίσκονται τα παλαιά οχυρά Ανάκτορα του Πρίγκιπα, που αποτελούν πραγματική αετοφωλιά και λειτουργούν σήμερα σαν Μουσείο!


Άλλο σημαντικό χωριό είναι η Αλτίτ (Altit), που απέχει 3 χιλιόμετρααπό τη Βαλτίτ (Μπαλτίτ), που εντυπωσιάζει με το οχυρό φρούριο ηλικίας 900 ετών, που δεσπόζει στην κορυφή ενός απόρθητου βράχου, 300 μέτρα ψηλά από τον ποταμό Hunza! Το εντυπωσιακό Φρούριο Αλτίτ έχει παραχωρηθεί για συντήρηση στο ίδρυμα του περίφημου Αγά Χαν και αποτελεί πόλο έλξης των τουριστών.

Η χαμένη φυλή των Χούνζα, παρέμενε άγνωστη και απομονωμένη από τον κόσμο, ζώντας για αιώνες σε αυτή την περίκλειστη και παρθένα ορεινή φύση, όπου έπρεπε να σκάβεις τον χειμώνα τον πάγο για να βγάλεις έναν κουβά πόσιμο νερό, ώσπου ο άρχισε να κατασκευάζεται ο μεγάλος αυτοκινητόδρομος «φιλίας» του Καρακορούμ, του οποίου η κατασκευή κράτησε είκοσι χρόνια, ως το 1986, και ένωσε τελικά το Πακιστάν με την Κίνα! Πρόκειται για μια πανάρχαια και δύσβατη διαδρομή του δρόμου του μεταξιού, μέσω του περάσματος Khunjerab, όπου ανταμώνει το Καρακορούμ του Πακιστάν με το Παμίρ της Κίνας και την Επαρχία Ξιν Γιανγκ!


Έτσι η πανέμορφη και παραδεισένια Κοιλάδα των Χούνζα άρχισε να γίνεται γνωστή, ενώ φυτεύτηκαν δεκάδες οπωροφόρα δέντρα, περίφημα σήμερα για την αξία των καρπών τους και τη βιολογική τους γνησιότητα!

Η περιοχή των Χούνζα, λέγεται και Κοιλάδα της Μακροζωίας, αφού εκεί είναι σχεδόν άγνωστος ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες, ενώ οι κάτοικοι ξεπερνούν τα 100 χρόνια ζωής, γεγονός που οδήγησε σε μια έκρηξη εξαγωγής γεωργικών προϊόντων Hunza προς τη Δύση, ως προϊόντα εξαιρετικής διατροφής, υγείας, ομορφιάς και μακροζωίας, που αναπτύσσονται σε υψόμετρο 2.400 μέτρων, στον ολοκάθαρο αέρα και τα κρυστάλλινα νερά της Κοιλάδας!


Στη φυλή της Κοιλάδας Χούνζα, που διατηρήθηκε εδώ και 2.300 χρόνια, παρατηρούνται πολλά μέλη της φυλής, ιδίως παιδιά και νέοι, να φέρουν και σήμερα ολοκάθαρα ελληνικά χαρακτηριστικά, όπως φαίνεται σε αρκετές φωτογραφίες. Ανοιχτόχρωμα πρόσωπα, φωτεινά χαρακτηριστικά, σε πολλές περιπτώσεις μπλε ή πράσινα μάτια και πάνω από όλα το όνομα του Αλέξανδρου και το σύμβολό του. Τα δύο κέρατα του τράγου των Αιγών, που κοσμεί τα σπίτια και τα Φρούρια, ενώ τα αγριοκάτσικα είναι το σήμα κατατεθέν της περιοχής των Χούνζα!


Ο ΑΓΑ ΧΑΝ,Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΩΝ ΧΟΥΝΖΑ & Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ


Οι περισσότεροι κάτοικοι σήμερα της Κοιλάδας είναι Μουσουλμάνοι Ισμαηλίτες κάτω από την προστασία του Αγά Χαν, προστάτου των Ισμαηλιτών! (Ισμαηλίτες είναι αίρεση του Ισλάμ, η οποία ασκούσε κάποτε σιδηρά εξουσία – εξουσία τρόμου θα λέγαμε με τα σημερινά δεδομένα - σε ολόκληρη σχεδόν τη Μέση Ανατολή, με την ονομασία Ασασίνοι. Οι Ισμαηλίτες αποσπάσθηκαν από τον βασικό κλάδο των Σιιτών Μουσουλμάνων, ενώ παρακλάδι τους θεωρούνται και οι Δρούζοι του Λιβάνου).

Η Αυτού Υψηλότης, ο Πρίγκιπας Καρίμ Αγά Χαν IV, προβάλλεται σαν απόγονος του Μωάμεθ και είναι ο ηγέτης- αρχηγός των Ισμαηλιτών σήμερα παγκοσμίως, διαθέτει δε αμύθητη περιουσία και παίζει στην ανάπτυξη των Ασιατικών και Αφρικανικών μουσουλμανικών περιοχών, τον αντίστοιχο ρόλο περίπου που παίζει και ο Σόρος στις Σλαβικές και πρώην Κομμουνιστικές χώρες… Και το κυριότερο; Είναι ο ισχυρός προστάτης της περιοχής και της φυλής των Χούνζα! Των απογόνων στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!


Τόσο δε σημαντικές είναι οι διασυνδέσεις και η επιρροή του, ώστε κατάφερε να φέρει το 2006 στην τόσο απόμακρη και άγνωστή μας περιοχή των Χούνζα, τον ίδιο τον Διάδοχο Πρίγκιπα Κάρολο της Αγγλίας, μαζί με τη σύζυγό του Δούκισσα Καμίλλα Πάρκερ!!!

Και εκεί τους υποδέχθηκε ο Πρίγκιπας των Χούνζα Μιρ Γκανζαφάρ Αλί Καν, αυτός που υποδέχθηκαν με κάθε τιμή τώρα το 2008 τα Σκόπια, σαν αρχαίο και χαμένο «Μακεδόνα»!!! Αυτόν και αυτούς που εμείς τόσο έχουμε περιφρονήσει και βρέθηκαν μάλιστα και κάποιοι -ευτυχώς ελάχιστοι- «δημοσιογράφοι» εφημερίδων, που όσα δεν φτάνουν και δεν καταλαβαίνουν τα κάνουν «κρεμαστάρια» και τα υποβαθμίζουν με τη μέθοδο της γελοιοποίησης! Έτσι γελοιοποίησαν με σχόλιά τους όλους αυτούς τους χαμένους Έλληνες και τον Πρίγκιπά τους που έφτασε στα Σκόπια, και που ζουν σε μια περιοχή που γίνεται πια το επίκεντρο της Κεντρικής Ασίας, δίπλα στο Κασμίρ και αποτελεί ήδη το στρατηγικό κλειδί της αχανούς Κίνας!

Ο αδελφός μάλιστα του Καρίμ, ο Πρίγκιπας Αμύν Αγά Χαν, είναι Πρόεδρος του Ταμείου Οικονομικής Ανάπτυξης(AKFED) με έδρα τη Γενεύη και Διευθυντής του Ιδρύματος Aga Khan (AKF), που το 1999 εισέπραξε μάλιστα και μερικά εκατομμύρια δραχμές βοήθεια από την …Ελλάδα!

Ο δε θείος του Καρίμ, ο Σαντρουντίν Αγά Χαν που πέθανε το 2003, υπήρξε φίλος της Ελλάδος, έχοντας Ελληνίδα σύζυγο, την Πριγκίπισσα Αικατερίνη με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια και διέθετε αρχοντική κατοικία στην Πάτμο, όπου και κατέφευγε κάθε καλοκαίρι. Υπηρέτησε μάλιστα επί 40 χρόνια τον ΟΗΕ και υπήρξε ο μακροβιότερος Ύπατος Αρμοστής του Οργανισμού για τους Πρόσφυγες, που διαχειρίστηκε μάλιστα και τους Έλληνες Πρόσφυγες του Τουρκικού «Αττίλα» στην Κύπρο το 1974, ενώ είχε τιμηθεί με το Βραβείο «Ολυμπία» του Ιδρύματος Ωνάση και ανακηρύχτηκε Επίτιμος Δημότης Αλοννήσου, σε αναγνώριση του έργου του για την προστασία της μεσογειακής φώκιας!


Τώρα ίσως γίνεται κατανοητή η βαθύτερη σκοπιμότητα των κινήσεων των Σκοπιανών, με την επιχείρηση προσεταιρισμού των Χούνζα και του Πρίγκιπά τους, που έχουν προστάτη μια διεθνή και ισχυρή, μεγάλη προσωπικότητα, που διαθέτει πολύ σοβαρή επιρροή σε όλα τα κέντρα αποφάσεων! Την Αυτού Υψηλότητα Πρίγκιπα Καρίμ Αγά Χαν τον IV, τον Αρχηγό των Ισμαηλιτών Μουσουλμάνων που απλώνονται σε 25 χώρες και επηρεάζουν Αφρική και Ασία, αποτελώντας επιπρόσθετα σημαντικό μοχλό στο παιχνίδι των Σκοπίων μέσα στον ΟΗΕ!

Η Αθήνα άραγε θα αφήσει την Αυτού Υψηλότητα ανενημέρωτη για την απάτη που στήνουν τα Σκόπια στους προστατευόμενούς του;

Θα επιτρέψει η Ελληνική Κυβέρνηση να παιχθεί ανεμπόδιστα και το δεύτερο μέρος του άθλιου παιχνιδιού, που θα περιλαμβάνει ανταποδοτική επίσκεψη του Γκρούεφσκι ή άλλου υψηλόβαθμου Σκοπιανού - δήθεν «Μακεδόνα» Αξιωματούχου - στους Μακεδόνες απογόνους των Ελλήνων στρατιωτών μας στη Βαλτίτ και την Ατλίτ;


ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ



Μήπως πλέον είναι η ώρα να ενδιαφερθούμε για τους Χούνζα και όλες τις άλλες φυλές που υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοί μας και να τους οργανώσουμε σε ένα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ βοήθειας, παιδείας και υποστήριξης, που θα τροφοδοτείται και με πόρους και προγράμματα και της Ευρωπαϊκής και της Μεσογειακής Ένωσης και του ΟΗΕ;

Μήπως είχε τελικά απέραντο δίκαιο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όταν το 1991 επιστρέφοντας από τους Καλάς και τους Πατάνς, μίλησε για τη διπλωματία των ελληνικών φυλών της Ανατολής;

Μήπως πρέπει επιτέλους να διασώσουμε το ισχυρό όνομα των Γιουνάν, των Ελλήνων, στην Ασία;

Μήπως είναι ώρα να διασώσουμε οριστικά από το ψέμα, τη δολιότητα και την εξαπάτηση των Σκοπίων, εκείνους που σε ολόκληρη την Ανατολή καμαρώνουν πως είναι αδέλφια μας και παιδιά του Σικάντερ Μεγάλου Αλεξάνδρου;

ΠΗΓΗ


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑ/ΑΛΒΑΝΙΑ) ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ)  ;

Άρθρο του Olympia.gr τις 16 Μάρτη 2012 :


ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

(και άλλες εκπτώσεις στα εθνικά θέματα)
Ο αγώνας τους, μόλις δικαιώθηκε. Το Γερμανικό Έθνος έχει συνέχεια, αμ τι νομίζατε; (Φωτό: Οι σκοπιανοί υποδέχονται τον απελευθερωτή τους, Αδόλφο).



Γράφει η Σοφία Τ.

Αυτοί είναι οι «σωτήρες» μας. Εκτός από τον εξευτελισμό και την εξαφάνισή μας, θέλουν μια αλλαγή γενική σε Α. Μεσόγειο και Βαλκάνια. Πάλι στο προσκήνιο το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Αν είχαμε ΗΓΕΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ θα τους τρίβαμε στην μούρη την Ιστορία και θα κάναμε, στην οικονομία, ό,τι η Ισλανδία, για να μας ακολουθήσουν οι άλλοι λαοί που υποφέρουν.

Η Γερμανία και οι δορυφόροι της και η σάπια μεταπολίτευση θέλουν να φοβόμαστε και να αποδεχθούμε ότι το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση είναι σωτηρία. Αυτοί μας φοβούνται και θα κάνουν τα πάντα, βλέποντας τι θα γίνει στις 25/03, να μην εκφραστούμε ελεύθερα στις εκλογές. Τα εθνικά θέματα συνδέονται με την συνέχιση της «βοήθειας». Έρχονται και άλλες απαιτήσεις. Μιλάμε για παράδοση της χώρας στα μεγάλα συμφέροντα στην περιοχή μας.

Και για τον βιασμό της Ιστορίας(ακόμα μια φορά). Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ Ευρωβουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών(κόμμα Merkel-Schauble) Doris PackΔΙΕΤΑΞΕ(εδώ στα Αγγλικά), ακολουθώντας την καγκελάριο Merkel, «Πρέπει να κάνουμε έκκληση προς την Ελλάδα να ξεκινήσει άμεσα διάλογο με τους υπεύθυνους στη Μακεδονία για να λυθεί το πρόβλημα, δεδομένου μάλιστα ότι έχουν ξεσπάσει και πάλι εθνοτικές συγκρούσεις στη χώρα αυτή. Δεν είναι δυνατόν να έχει ανακηρυχθεί υποψήφια χώρα από το 2005 και να παραμένει στάσιμη το 2012. Αυτό πυροδοτεί τον εθνικισμό(σχόλιο: είμαστε ΚΑΙ εθνικιστές!) και δε διευκολύνει τις σχέσεις καλής γειτονίας», δήλωσε η πιο πάνω Ευρωβουλευτής στην Deutsche Welle.
Η ίδια Ευρωβουλευτής επισήμανε πως «Δεν μπορώ να κρίνω ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι. Αντιλαμβάνομαι ότι με τη σημερινή κατάσταση και τα προβλήματα της Ελλάδας προφανώς είναι δύσκολο να λυθεί και αυτό το πρόβλημα. Θα ήταν καλύτερο να είχε ήδη λυθεί προ πολλού, αλλά καμία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν ήταν διατεθειμένη να το λύσει. Τώρα ήρθε η ώρα να βρεθεί λύση. Ίσως από εκείνους που δεν έχουν έντονη κομματική ταυτότητα».

Η Merkel είχε πει τα ίδια, να συνεχίσουμε διαπραγματεύσεις(αλλά λέγονται «Μακεδονία» και στην Γερμανία ζουν 80.000 «Μακεδόνες»). Αν ΔΕΝ ξέρεις ΜΗΝ ασχολείσαι με το θέμα και ρώτα. Στον Β’ ΠΠ, οι σύμμαχοί σας… Μακεδόνες ανέμιζαν σβάστικες ανέμελα και πόζαραν, μαζί με τους Γερμανούς, με κομμένα κεφάλια των θυμάτων τους!

Το θέμα απαιτεί ΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φιλέλληνες γνώστες του θέματος(υπάρχουν, αλλά η φωνή τους είναι υποστήριξη σε Έλληνες «εθνικιστές») να τους βουλώσει το στόμα. Και μόνο η ετυμολογία της λέξης «Μακεδονία» δείχνει την αλήθεια σ’ ένα θέμα που ξανάνοιξαν οι Μ. Δυνάμεις που διέλυσαν την πρ. Γιουγκοσλαβία.

· Ετυμολογία «Μακεδονίας»
· Αρχαία Μακεδονία
· Μ. Αλέξανδρος, Φίλιππος, Ολυμπιάδα(καταγωγή, βιογραφία, ετυμολογία ονομάτων), Αριστοτέλης, θαυμασμόςΑλεξάνδρου για τον Αχιλλέα, συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες(ΜΟΝΟ για Έλληνες), λεοντή Αλεξάνδρου, τέλος Ευριπίδη στην Αυλή του βασιλιά Αρχέλαου και παρουσίαση εκεί του έργου του «ΒΑΚΧΑΙ»
· Αιγές, Βεργίνα, Αστέρι Βεργίνας
· Ελληνιστική κοινή: η «παγκόσμια» γλώσσα
· Θεσσαλονίκη: ιστορία πόλης(2.300 χρόνια)
· Απόστολος Παύλος: περιοδεία ΚΑΙ στα εδάφη της Μακεδονίας
· Συμβολή στην Επανάσταση του 1821
· Αρχή εθνικιστικών κινήσεων από τον 18ο-19ο ως τον 20ο αι. και επέμβαση Μ. Δυνάμεων στην περιοχή(παλαιοί χάρτες προς απόδειξη της ελληνικότητας της Μακεδονίας)
· Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-3
· Πρόσφυγες 1914-1923(Α’ ΠΠ και Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή)
· Β’ ΠΠ και βουλγάρικα εγκλήματα και αρχή της ιδέας του «Μακεδονικού» κράτους(Τίτο και «ελληνική» Αριστερά(ΚΚΕ))
· Το «Μακεδονικό» μετά το 1990 και η σκόπιμη διάλυση της πρ. Γιουγκοσλαβίας. Η επιπολαιότητα και η υποτέλεια των «ελληνικών» κυβερνήσεων από το 1991 ως σήμερα και οι προκλήσεις τους

Περιμένουμε απαντήσεις ακόμα γι’ αυτά και όχι απειλές. Δεν είναι αρκετή η Ιστορία ως απόδειξη της αλήθειας;!