28 Φεβ 2014

TA ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΧΟΥΝ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.


ΟΥΚΡΑΝΙΑ


ΕΛΛΑΔΑ



Μέχρι και οι βουλευτές του Σύριζα υπερασπίζονται την Χρυσή Αυγή! Γιατί άραγε;; Τι φοβούνται;;; Μήπως τους πάρει χαμπάρι ο κόσμος;;; Τα κόμματα του σιωνισμού δεν θα πάνε και πολύ μακριά. Μέχρι και τον Σεραφείμ επιστράτευσαν.....ναι, τον γνωστό "αντισημίτη".

  • Η Τελευταία ελπίδα του καθεστώτος είναι η Χρυσή Αυγή. 


  • Η δικιά τους Χρυσή Αυγή. Η δήθεν αδικημένη... 


  • Τους συμφέρει να υπάρχει κλίμα διχόνοιας όσο θα ξεπουλιέται η πατρίδα. 


  • Τους συμφέρει ο φασισμός για μια χώρα χωρίς εθνική και θρησκευτική ταυτότητα. 


  • Λούμπεν άθεοι κομμουνιστές είναι οι Συριζαίοι. Παγανιστές οι Χρυσαυγίτες. 


  • Αν δουν πως χάνουν τον έλεγχο θα χώσουν στην φυλακή τους υπαλλήλους τους. 


To blog δεν έχει συμβόλαιο με κανέναν...έχει κάνει τον κύκλο του.




Πάρτε και τον νεοταξίτη Θεοδωράκη παρέα με την γυναίκα του άθλιου Παπακωνσταντίνου....





Xωρίς τα χείλη τα σφιγμένα, χωρίς ανάθεμα, μας φέρνουν τραυλίζοντας με το έτσι θέλω τον σταλινικό καρνάβαλο Αλέξη…. του Κωστάκη… σε μια μπανανία σωστή κόλαση..


Ο λαός; Ποιος λαός;; Τρέχοντας θα πάει… γιατί αυτό είναι το κόλπο. Ο άνθρωπος είναι ένα ζώο που θέλει όλο και περισσότερα. Είναι ένας παλιάτσος γκρινιάρης με ασθενική μνήμη-θέληση.


Ένας Λαζόπουλος σε παράσταση δελφινάριου με το φρικαλέο γέλιο του ηλιθίου περιμένοντας πληρωμή. Ο Σαμαράς, ήταν και είναι το αναγκαίο κακό για τις μεταρρυθμίσεις… όπως και η τραμπούκα χρυσή αυγή! Το πώς θα ζήσουμε όμως δεν το λέει κανείς….


Δύσκολο οι αδίστακτοι βενιζελικοί να φτάσουν την κοινωνία στα άκρα, μιας και αγαπάνε μισώντας την χρυσή αυγή. Τώρα, που δηλητηρίασαν τους Έλληνες με τον φασισμό, δεν τους απασχολεί η τύχη της χρυσής αυγής, αρκεί που οι έλληνες είναι πολυυυ φασίστες για την εποχή της Pax Hebraica. Για την εποχή των πολυεθνικών με νόμιμους λάθρο. Κομμάτια ψυχών κι αλλόκοτο σκότος αφήνουν παρέα με στημένες στατιστικές.


 Έχουν πολλά λεφτά…. σε μια χώρα που ξεπουλάνε. Έχουν πολλά λεφτά και ελέγχουν τους πάντες. Μέσα σε λίγα χρόνια και με ελάχιστα χρήματα θα αποκτήσουν το σύνολο των υποδομών της πατρίδας μας παρέα με τους τοκογλύφους.. θα βοηθήσουν τον Αλέξη όσο μπορούνε.


Οι Γερμανοί με το Μνημόνιο του Παπανδρέου "χτύπησαν" την Ελλάδα και τώρα φέρονται σαν κατακτητές . Οι ίδιοι σιωνιστές Γερμανοί, οι οποίοι χρηματοδότησαν τη σφαγή των Σέρβων, Σύριων και Ουκρανών. Oι Γερμανοί της Νέας Υόρκης που εξοπλίζονται ξανά.

Δεν είναι πρόβλημα ένας πρωθυπουργός-Νομάρχης ντυμένος καρνάβαλος...επαναστάτης.




[[Να θυμηθούμε ...Πού είδαμε πολύ πρόσφατα αυτόν τον πρωσικό σταυρό μαζί με οπλισμένους Γερμανούς στρατιώτες; ...Στο Κόσσοβο ...Ναι, εκεί τον είδαμε ...Εκεί δεν πήγε πρόσφατα ο καραγικόζης ο Ρεχάγκελ να "συμπαρασταθεί" στους Γερμανούς στρατιώτες; Πίσω από τον Ρεχάγκελ είδαμε αυτόν τον σταυρό να κοσμεί ένα γερμανικό τεθωρακισμένο ...



Ένα τεθωρακισμένο φορτωμένο με όπλα, πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη Γερμανία, η οποία εδώ και μισό αιώνα μας "ορκίζεται" ότι δεν θα επαναλάβει τα "λάθη" του παρελθόντος.
Μπροστά σε αυτό το τεθωρακισμένο πόζαρε με καμάρι ο ναζιστής Ρεχάγκελ, ο οποίος λίγους μήνες πριν προσπάθησε να "πείσει" τους Έλληνες για το πόσο καλή είναι η Μέρκελ ...Να τους "πείσει" για το πόσο πρόθυμος είναι ο Φούχτελ να βοηθήσει την Ελλάδα ν' "αναπτυχθεί"http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/01/o-agnostos-polemos.html]]


Οι εκλογές που έρχονται θα είναι μια θεατρική παράσταση τρόμου. Αλήθειες και ψέματα. Η εξουσία είναι αλλού, κλειδωμένη στα χρηματοκιβώτια των τραπεζών. Κλειδωμένη στις θυρίδες των Μ.Κ.Ο. αλλά και στους λογαριασμούς του εξωτερικού. Μέρες θαμπές, χρόνια χαμένα, με μια φωτιά που σιγοκαίει… με μια καρδιά που κλαίει….. που ήταν παλιά γλυκιά πατρίδα.....


Γερή καρδιά να έχετε...να αντέξετε τους άθλιους παρακμίες...τους εμπόρους ψυχών και ελπίδων...τα γελοία ανθρωποειδή που κατακρεούργησαν μια ολόκληρη γενιά. Τα άθλια παράσιτα που ζουν δημοσία δαπάνη...παριστάνοντας τους επαναστάτες σε φουκαράδες....πατριώτες.

Το νεο love story του cuccess story...


chaos-crisis
Διαμόρφωση/προσθήκες:Α.Τ.