11 Μαΐ 2014

ΞΥΠΝΑ !!


Η ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ ( με όχημα την δοσίλογη κοινοβουλευτική χούντα των Αθηνών και τους,ανα την επικράτεια ,συνεργάτες της) ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ στο ίδιο αποτέλεσμα εδω και χρόνια:

Την καταστροφή της οικονομικής βάσης της Ελλάδος, δια μέσου μιας μόνιμης βοηθείας από την υπόλοιπη ΕΕ ώστε να καταστήσει αναγκαίες τις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ χρηματοδοτήσεις και τα μέτρα λιτότητας (ΛΗΣΤΕΙΑΣ) που πάντα θα τις ακολουθούν, ΕΜΒΑΘΥΝΟΝΤΑΣ το βάρος του χρέους της ευρωζώνης και τελικά ΞΕΚΑΝΟΝΤΑΣ τον Ελληνικό λαό.


Ζητούνται αμφισβητίες πολίτες....να φρενάρουν λίγο κάποιοι "πατριώτες" ,που ρεζιλεύουν με την βλακεία τους,την έννοια και τον πραγματικό πατριώτη.

Σε έναν κόσμο φτωχό o Έλληνας εργάζεται (όταν και άν εργάζεται) για είκοσι (;) ευρώ την ημέρα, και οι υποψήφιοι “υπερπατριώτες” ονειρεύονται την ζωή και κότα παρέα με τους άθεους-άθλιους γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Τι να πουν οι υπερπατριώτες για την αποβιομηχάνιση της Ευρώπης ;; Για τους κερδοσκόπους; Περιουσίες βγαίνουν καθημερινά στο σφυρί και αυτοί ορκίζονται μέσα από κομματικοποιημένα Blogs, sites και συνεντεύξεις ότι θα μας σώσουν….

Μέσα στον χρόνο κρινόμαστε όλοι μας…….

Η Ελλάδα λεηλατείται…..και κάποιοι μιλάνε για εκλογές...και ποσοστά!...

Είναι συμμορία και σας δουλεύουν άγρια...

Καλές ''εκλογές''...