31 Οκτ 2014

Θάβουν ΞΑΝΑ την Αμφίπολη;;;; Άκρα του τάφου σιωπή...σε μια χώρα ρημαδιό...

Αυτό που δεν σας λένε…




Δεν θέλουν να μάθουμε το τι κρύβεται μέσα στο μνημείο.

Δεν θέλουν να ξέρουμε το από που ήρθαμε και κατ’ ἐπέκτασιν το που μπορούμε να φθάσουμε…

Δεν θα μας επιτρέψουν να διεκδικήσουμε την κληρονομιά μας και την αυτογνωσία μας, ως λαός..

Το μνημείο της Αμφιπόλεως ΗΤΑΝ ενα …..ΛΑΘΟΣ, που τους …ΞΕΦΥΓΕ για λίγο, προκειμένου να «παίξουν επικοινωνιακώς» και να …ξεχαστούμε με τις νέες ληστρικὲς επιδρομές του ΕΝΦΙΑ, αλλά και για να μην αντιληφθούμε πως νέες ισοπεδώσεις και μεθοδεύσεις στήνονται κατά των Ελλήνων...

«Ἐπικοινωνιακες βλακείες» χρονοκαθυστερήσεως, προκειμένου να μας γεμίσουν το κεφάλι για ακόμη μια φορά, με περιττά σκουπίδια και να χάσουμε την ουσία!

Ξέρετε τι σημαίνει να ΜΗΝ έχουν λόγο υπάρξεως τα βαρδαρσκανά καραγκιοζάκια;

Ξέρετε τι σημαίνει το να πάει ΟΛΗ η χρηματοδότηση του Soros στα σκουπίδια;

Ξέρετε τι σημαίνει το να έχουν επενδύσει τόσα εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να μας αφελληνίσουν, και να ΞΕΡΝΑ ἡ Γη διαρκώς Ελλάδα;

Ξέρετε… Όπως ξέρουμε κι ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!

Δεν αποφασίζουν οι Έλληνες πλέον!



Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν!!!


ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΦΙΛΟΝΟΗ ΕΚ ΠΟΝΤΟΥ

Ἐν τελῶς καὶ μὲ τὸν (δικό τους) …«νόμο»!!

Ἔτσι, διότι ΕΝΟΧΛΕΙ ἕνα μνημεῖον, αὐτοῦ τοῦ μεγέθους καὶ αὐτῆς τῆς ἐποχῆς.
Διότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ τὴν Μακεδονία Ἑλληνική, μὲ ΡΙΖΕΣ ἑλληνικές, μὲ ΙΣΤΟΡΙΑ ἑλληνική, μὲ ΓΛΩΣΣΑ ἑλληνική, μὲ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ ἑλληνική, μὲ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ἑλληνική!!!



Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν μὲ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΙΜΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ποὺ θὰ μποροῦσε νὰ ἐμπνευσθῇ ἕνας ἀνθελληνικὸς κρατικὸς μηχανισμός, ποὺ θέλει τὸν Ἕλληνα ΔΟΥΛΟ, ἄνευ ταὐτότητος, ἱστορίας, μέλλοντος!!

26 Οκτ 2014

Ποιος φοβάται την Αμφίπολη;

Στην Αμφίπολη "σκάβουν"...
…και "τρίζουν" τα "θεμέλια" όλου του κόσμου.

Στην Αμφίπολη "γεννιέται" o ελληνισμός τού μέλλοντος.
Στην Αμφίπολη "γεννιέται" η ελληνική Τάξη Πραγμάτων.


Από την πρώτη στιγμή τής ίδρυσης του σύγχρονου ελληνικού κράτους το παγκόσμιο σύστημα ήταν σε διαρκή συναγερμό. Οι ισχυροί του κόσμου, οι οποίοι επέτρεψαν την ίδρυση αυτήν, γνώριζαν εξ' αρχής πόσο επισφαλές ήταν το εγχείρημά τους. Γνώριζαν εξ' αρχής πόσο επικίνδυνο για τη λειτουργία τού παγκοσμίου —και όχι μόνον του χριστιανικού— συστήματος ήταν η ύπαρξη ενός ομοιογενούς ελληνικού συστήματος. Γνώριζαν εξ' αρχής ότι παίζουν με μια "βόμβα", η οποία δεν συγχωρεί λάθη και θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να "σκάσει" στα μούτρα τους. Γνώριζαν ότι υπήρχε κίνδυνος να ανοίξουν τον "ασκό του Αιόλου" και να τους καταστρέψει όλους η επιλογή τους. Απελευθέρωναν ένα "φίδι", το οποίο ήθελαν να το βάλουν στην ίδια "αυλή" με τα "κατοικίδιά" τους …Ένα "φίδι", του οποίου τα ένστικτα δεν θα το συμμόρφωναν ποτέ στις εντολές τους …Ένα "φίδι", που θα αρκούσε μια στιγμιαία ολιγωρία για να τους "δαγκώσει".

Έχοντας όμως μια σχεδόν άρρωστη αίσθηση υπεροχής και παντοδυναμίας υποτίμησαν τον κίνδυνο. Νομίζοντας ότι η δική τους δύναμη, σε συνδυασμό με την οικονομική εξάρτηση και την στρατιωτική αδυναμία —λόγω μεγέθους—, είναι αρκετά για "δέσουν" την Ελλάδα στο "άρμα" τους, τόλμησαν ένα εγχείρημα, το οποίο επί αιώνες ήταν "ταμπού" για το χριστιανικό σύστημα της Ρώμης …Τόλμησαν να δημιουργήσουν μια αμιγώς ελληνική κοινωνία, στην οποία δεν θα μπορούσαν να βάλουν κανένα "ταβάνι" στον τομέα της μόρφωσης και βέβαια των φιλοδοξιών. Δημιούργησαν ένα μικρό εθνικό κράτος, του οποίου τον έλεγχο μέσα σε μια "κοινωνία" εκατοντάδων κρατών θεωρούσαν εύκολη υπόθεση. Για λόγους, λοιπόν, οι οποίοι ήταν γνωστοί σ' αυτούς —και άγνωστοι στους περισσότερους Έλληνες— η Ελλάδα τέθηκε άμεσα υπό στενή επιτήρηση.

Στην στενή αυτή "επιτήρηση" της Ελλάδας δεν συμμετείχαν μόνον τα γνωστά κέντρα και παράκεντρα εξουσιών, τα οποία "εκφράζονται" μέσω των Πρεσβειών των γνωστών ιμπεριαλιστών, αλλά συμμετείχαν και φαινομενικά άσχετες επιστημονικές "αποστολές" …Οι ξένες αρχαιολογικές σχολές στην Ελλάδα ήταν ανάμεσα σ' αυτές. Αυτές οι "σχολές" ήταν πάντα μια πολύ "βρόμικη" υπόθεση. Από τα πρώτα χρόνια τής απελευθέρωσης οι "φιλέλληνες" περιηγητές έπαιζαν έναν πολύ ύποπτο ρόλο …Έναν ρόλο, ο οποίος τις συνέδεε απ’ ευθείας με τις πρεσβείες των χωρών στις οποίες ανήκαν. Μέσα στον χρόνο αποκαλύφθηκε ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων τα μέλη αυτών των "σχολών" ήταν ταυτόχρονα και μέλη μυστικών υπηρεσιών.

Πίσω δηλαδή από μια "βιτρίνα" φανατικών φιλελλήνων και αρχαιολατρών υπήρχε πολύ "σαβούρα" τού ιμπεριαλισμού …Επιλεγμένα μέλη τής κατασκοπευτικής "ελίτ", εφόσον οι περισσότεροι από αυτούς ήταν υψηλής μορφώσεως και όχι απλοί κουμπουροφόροι πράκτορες. Εκτός δηλαδή από αρχαιοκάπηλοι —άρπαγες για λογαριασμό των χωρών τους— που ήταν, το πιο σύνηθες ήταν κάποιοι από αυτούς να είναι και μυστικοί πράκτορες. Τι δουλειά είχαν αυτοί οι πράκτορες με την αρχαιολογία; Γιατί ο ιμπεριαλισμός να ενδιαφέρεται για την αρχαιολογία;

Το χρυσάφι του τάφου της Αμφίπολης

Στην Αμφίπολη είναι θαμμένος
ο "Μέγας Δράκων" της Αποκάλυψης του Ιωάννη...


...Θαμμένος στο "θησαυροφυλάκιο" του βασιλείου της Μακεδονίας.
Τα μυστικά του τάφου της Αμφίπολης μέσα από τη Θεωρία των Αριθμών.



Η ελληνική γλώσσα αποτελεί το πιο μυστηριώδες και ισχυρό "εργαλείο" στον χώρο του πνεύματος. Το σύνολο των ανθρωπίνων γνώσεων, οι οποίες συνδέονται με θρησκευτικά "μυστήρια", έχει την ελληνική γλωσσική "αποτύπωσή" του ...Μια "αποτύπωση", την οποία γνώριζαν οι μεγάλοι ορκισμένοι "μύστες" των αρχαίων μυστηρίων ...Στρατηγοί, αρχιερείς και αυτοκράτορες. Από την Αθήνα τού Περικλή, τη Σαμοθράκη τού Φίλιππου και τη Βαβυλώνα τού Αλέξανδρου μέχρι τη Ρώμη τού Καίσαρα και την Νέα Ρώμη του Κωνσταντίνου, όλοι οι "εκλεκτοί" γνώριζαν αυτήν την "αποτύπωση" ...Μια "αποτύπωση", την οποία υποπτεύονταν από την αρχαιότητα κιόλας κάποιοι "συνωμοσιολόγοι".

Από τότε γνώριζαν πολλοί κοινοί "θνητοί" ότι η ελληνική γλώσσα αποτελεί μια κλειδωμένη μορφήλόγου, αλλά δεν μπορούσαν να την "παραβιάσουν". Υποπτεύονταν ότι πρόκειται περί μιας μορφής λόγου με πολλά "παράλληλα" επίπεδα, αλλά δεν μπορούσαν να τα "διαπεράσουν" ...Επίπεδα, τα οποία εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται, αλλά για πολλούς ήταν πάντα βέβαιο ότι υπήρχαν ...Επίπεδα, τα οποία, όταν κάποτε θα αποκαλύπτονταν, θα αποδείκνυαν το μεγαλειώδες τής ελληνικής γλώσσας ...Τόσο μεγαλειώδες, που "έπεισε" πολλούς να την θεωρούν ως τη γλώσσα του Θεού ...Την μόνη γλώσσα που είχε τις προδιαγραφές να μιλάει ένας Θεός.

Τι είναι αυτό, που βρήκαν οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη; Ποιος είναι θαμμένος μέσα σε αυτό το Μαυσωλείο; Αυτοί, που θέλησαν να "θάψουν" ζωντανούς τους Έλληνες, θα την "πατήσουν" από τους νεκρούς που θα "ξεθάψουν".


Το "Relic" της Μακεδονίας


Βρήκαμε τις Πύλες του "Κάτω Κόσμου";
Τι είναι αυτό, που βρήκαν οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη;
Ποιος είναι θαμμένος μέσα σε αυτό το Μαυσωλείο;
Αυτοί, που θέλησαν να "θάψουν" ζωντανούς τους Έλληνες,
θα την "πατήσουν" από τους νεκρούς που θα "ξεθάψουν".

Η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την ανακάλυψη του τάφου τής Αμφίπολης και μαζί μ' αυτήν παρακολουθεί και ο υπόλοιπος κόσμος ...Παρακολουθεί ένα αρχαίο δημιούργημα να "ξαναβλέπει" το φως του ηλίου μετά από αιώνες "βύθισης" στο απόλυτο σκότος. Ο πλούτος, που χαρακτηρίζει την κατασκευή, ο χώρος, όπου αυτή τοποθετείται, καθώς και η μέριμνα κάποιων αρχαίων να προστατεύσουν τον "ένοικό" της από την αρπαγή, "αποκαλύπτουν" την ταυτότητά του ...Πολύ συγκεκριμένοι Μακεδόνες είχαν αυτές τις προδιαγραφές και στην πραγματικότητα μόνον ένας.



Ολόκληρη η κατασκευή μαρτυρά δημόσια κατασκευή και όχι ιδιωτική. Ιδιώτης δεν θα μπορούσε κτίσει μια τέτοια κατασκευή για τάφο. Ιδιώτης Μακεδόνας, ακόμα κι αν διέθετε υψηλό αξίωμα - και βέβαια τα χρήματα που απαιτούσε το εγχείρημα - δεν θα τολμούσε να το κάνει. Δεν θα τολμούσε κάποιος στρατηγός, όσο πλούσιος κι αν ήταν, να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί μια τέτοια απόπειρα θα θεωρούνταν πολιτική πρόκληση απέναντι στη βασιλική οικογένεια τής Μακεδονίας.

Δεν είναι δυνατόν ο τάφος του Φιλίππου - θεμελιωτή και μεγάλου βασιλέα τής Μακεδονίας - να μοιάζει μπροστά του σαν ταπεινό "περίπτερο". Δεν είναι δυνατόν οι τάφοι των Μακεδόνων βασιλέων να είναι κατασκευασμένοι από "ταπεινό" πωρόλιθο που τον σοβάτιζαν και ο τάφος ενός απλού ιδιώτη να είναι ένας μικρός "Παρθενώνας" από ατόφιο και πανάκριβο μάρμαρο. Τέτοια "μεγαλοπιάσματα" δεν δικαιολογεί ούτε καν η ασιατική κατάκτηση, γιατί τον ίδιο καιρό είχε ταφεί στις Αιγές ο αδερφός του Μεγάλου Αλεξάνδρου - και εν ενεργεία βασιλιάς της Μακεδονίας - Φίλιππος ο Αριδαίος σε έναν κλασικό μακεδονικό και άρα ταπεινό τάφο.

Όμως, ακόμα και απλά στο πρακτικό επίπεδο να το εξετάσει κάποιος, δεν θα τολμούσε κάποιος ιδιώτης να το επιχειρήσει. Θα κινδύνευε - αν το επιχειρούσε ζωντανός - να χαρακτηριστεί τρελός και, αν το έδινε "εντολή" στους κληρονόμους, απλά δεν θα το εκτελούσαν σε αυτόν τον βαθμό. Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον να δρομολογεί ζωντανός και να επιβλέπει ένα τέτοιο μακάβριο έργο, εφόσον είναι σίγουρο πως οι κληρονόμοι του δεν θα ήταν τόσο γενναιόδωροι, αν εκείνος εγκατέλειπε τα εγκόσμια. Αυτό το έργο είναι δημόσιο και ο "ένοικός" είχε την "υπομονή" να περιμένει να τον τοποθετήσουν εκεί, εφόσον ήταν ήδη πεθαμένος. Τον δημόσιο χαρακτήρα αυτού του Μνημείου τον "φωνάζει" και η θέση στην οποία έχει τοποθετηθεί ...Είναι τοποθετημένο σε ένα σημείο, το οποίο "επιβλέπει" την πόλη και αυτό από μόνο του "λέει" πολλά πράγματα.

21 Οκτ 2014

H Αλβανία θα έχει σύμμαχο τον Τόνι Μπλερ στην ΟΥΕΦΑ...



Βαριά όπλα» θα παρατάξει η Αλβανία στην πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ την προσεχή Πέμπτη. Αλβανικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν πως ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ θα υπερασπιστεί την αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην ΟΥΕΦΑ. Ο 61χρονος Βρετανός πολιτικός είναι προσωπικός σύμβουλος του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα για την υποψηφιότητα της Αλβανίας, ώστε να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ειρωνικά σχόλια

Στη Σερβία δεν έχουν ξεχάσει ότι ο Μπλερ ήταν ενορχηστρωτής των αεροπορικών επιθέσεων του ΝΑΤΟ το 1999 στη Γιουγκοσλαβία, που κόστισε τις ζωές 2.200 Σέρβων αμάχων. Γι' αυτό, οι σερβικές εφημερίδες υποδέχθηκαν με ειρωνικά σχόλια την είσοδό του στην υπόθεση: «Βοήθεια από τον παλιό φίλο Τόνι Μπλερ θα έχει η Αλβανία στην ΟΥΕΦΑ». Η εγκυρότητα των αλβανικών δημοσιευμάτων θα κριθεί την Πέμπτη, καθώς έχουν επίσης αναγγείλει και την παρουσία του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα στη Νιόν.

Ωστόσο, το αντιαλβανικό μένος δεν λέει να κοπάσει στη Σερβία. Στη διάρκεια του ντέρμπι του Βελιγραδίου μεταξύ Παρτίζαν και Ερυθρού Αστέρα, οπαδοί των φιλοξενουμένων έκαψαν αλβανική σημαία. Μάλιστα, όλοι οι θεατές φώναζαν εν χορώ «το Κόσοβο ανήκει στη Σερβία» πυροδοτώντας την αντίδραση του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών. Με ανακοίνωσή του κάλεσε τις σερβικές Αρχές να θέσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τους δράστες.

Η ΟΥΕΦΑ δεν θ' αποκλείσει τις δύο χώρες από τη συνέχεια των προκριματικών του «ΕURO 2016», σύμφωνα με δηλώσεις του Ρούντολφ Ρέπκα. Μιλώντας στη σερβική εφημερίδα «Κurir» o γενικός γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Τσεχίας και μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ αποκάλυψε ότι ο αγώνας που διακόπηκε θα επαναληφθεί σε ουδέτερο έδαφος, όπως και ο αντίστοιχος στην Αλβανία: «Στις 23 Οκτωβρίου θα βγει απόφαση μόνο για την τύχη του αγώνα που διακόπηκε.

Το πιο πιθανό είναι να γίνει εκ νέου σε ουδέτερο έδαφος χωρίς θεατές, όπως και η επόμενη

19 Οκτ 2014

Έμπολα

Μάλλον τα ελληνικά ΜΜΕ θα σπείρουν τον «Φόβο» μετά τον θάνατο του βρετανού στα Σκόπια … γιατί φαίνεται πως ο Έμπολα,μια ασθένεια που δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ την μαύρη ήπειρο, φλερτάρει τώρα με την Ελλάδα …φλερτάρει με μια χώρα που βρίσκεται σε απόσταση ... μόνο μερικών εκατοντάδων μιλιών.




Προφανώς μετά τον μυστηριώδη θάνατο του Βρετανού στα Σκόπια … από τον Έμπολα όπως θα διαδώσουν το βράδυ τα φερέφωνα των τοκογλύφων …, παρόλο που πηγές της Σκοπιανής κυβέρνησης λένε ότι ο άνθρωπος που πέθανε στα Σκόπια είχε μεν αιμορραγικό πυρετό, αλλά πιθανόν να μην είναι Έμπολα και ενώ ένας δεύτερος άνθρωπος έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο … ωστόσο αμφότεροι δεν έχουν επισκεφθεί την Αφρική πρόσφατα.

Έτσι λοιπόν τα ΜΜΕ δίχως να εξετάσουν την πιθανότητα …μήπως ο βρετανός πέθανε από κάτι άλλο … κάτι τοξικό που τα συμπτώματα του ταιριάζουν με τον ιό του Έμπολα … θα αρχίσουν να σπέρνουν τον φόβο και την τρομοκρατία … αναρωτώμενα από πού άραγε θα «εισβάλει» ο ιός ; μήπως μέσα από τα κατεστραμμένα ιατρικά κέντρα υγείας και το πεθαμένο πλέον εθνικό σύστημα υγείας μας … εννοείται όμως ότι είναι κατεστραμμένα δημοκρατικά – δημοκρατικότατα μάλιστα – με την ψήφο του ελληνικού και αλβανικού λαού που ψήφισε τον σαμαρά (και ιδίως την ψήφο της πέμπτης φάλαγγας του … τους λεγόμενους βορειοηπειρώτες ψηφοφόρους του) … ή μήπως ο ιός του Έμπολα θα «εμφανιστεί ξαφνικά» σε ένα από τα καταφύγια αστέγων που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος ;

Και όπως γράφει και η κυρία Ρούλα Σκουρογιάννη στο άρθρο το οποίο "δεν υπάρχει πλέον" : Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος πανδημίας του Έμπολα; Τι ισχύει για την Ελλάδα; :

''Σχέδια επί χάρτου. Πώς ελέγχονται οι λαθρομετανάστες;

Μόνο τα θεωρητικά σχέδια αντιμετώπισης επειγουσών καταστάσεων δε φτάνουν. Σχετικά με το σχέδιο αντίδρασης του υπουργείου Υγείας, αξίζει να τονιστεί ο προβληματισμός, όχι μόνο της κοινής γνώμης αλλά και πολλών υπευθύνων σχετικά με τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες, από χώρες και της Αφρικής, οι οποίοι καθημερινά εισέρχονται στη χώρα από τα αφύλακτα σύνορά μας, ενώ οι αρμόδιες Αρχές φύλαξης των συνόρων διεξάγουν καθημερινά επιχειρήσεις διάσωσης λαθρομεταναστών και όχι απώθησης και στη συνέχεια μεταφοράς τους στο κέντρο της Αθήνας, όπου χωρίς κανέναν υγειονομικό έλεγχο, αφήνονται ελεύθεροι ''… ΤΕΛΟΣ

Αλήθεια όμως φίλοι μου … το Ίδρυμα του George Soros δεν είναι αυτό που χρηματοδοτούσε αυτό το εργαστήριο βιολογικών όπλων στην Kenema της Sierra Leone στο επίκεντρο της επιδημίας Έμπολα ;


Ebola Frontline: Sierra Leone’s Ebola Epicenter is On Lockdown:


11 Οκτ 2014

ΔΕΝ 'ΜΕΤΡΑΕΙ' ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ...

Όποιες εικασίες και υποθέσεις και να κάνει κάποιος για τον πραγματικό αριθμό των Ελλήνων ψηφοφόρων (εκλογικό σώμα), δεν μπορεί να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, γιατί δεν έχει χειροπιαστά στοιχεία. Η κάθε κυβέρνηση μας λέει συνεχώς ότι δεν έχει γίνει εκκαθάριση στους εκλογικούς καταλόγους.

Όμως τώρα έχουμε χειροπιαστά στοιχεία από την ίδια την ΕΛΣΤΑΤ.

Πατήστε τον σύνδεσμο της ΕΛΣΤΑΤ και θα δείτε ότι :

Ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας, δηλαδή εκείνοι που έχουν ελληνική υπηκοότητα, είναι 9.904.286. Αν από αυτούς αφαιρέσετε (με μια μικρή αναγωγή) τους ανήλικους κάτω των 18 ετών, οι οποίοι ανέρχονται σε 2.015.274 άτομα, τότε οι ζώντες ενήλικοι Έλληνες υπήκοοι πολίτες (που έχουν δικαίωμα ψήφου) ανέρχονται σε 7.889.012. Αυτοί λοιπόν είναι οι πραγματικοί ζώντες Έλληνες ψηφοφόροι.

7 Οκτ 2014

ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΣΕ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ...




ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ


ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ...



ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...

3 Οκτ 2014

ARE YOU READY ?...






Η «φιλανθρωπική» AVAAZ, ο κατακλυσμός emails για τις εκστρατείες υπογραφών και ο πραγματικός της ρόλος.




Τελευταίο έκτρωμα της AVAAZ είναι η «Χολιγουντιανής έμπνευσης», συναισθηματικά εκβιαστική, συλλογή υπογραφών για τα θύματα του πολέμου της Συρίας.

Σύμφωνα με το «σενάριο» για τα θύματα αυτά ευθύνεται, σύμφωνα με τους γκεμπελίσκους αυτούς των ΜΚΟ, της Υ/Ε και των «αριστερών» ουρών τους, το καθεστώς Άσαντ που «χτυπάει βίαια τον λαό του», και όχι τα τάγματα θανάτου των εισαγόμενων μισθοφόρων και των τζιχάντις που ξεκίνησαν τον «εμφύλιο» και στα τρία χρόνια του πολέμου, έχουν μακελέψει ολόκληρες πόλεις, έχουν βασανίσει οικογένειες όταν απλά δεν συμφωνούν μαζί «τους» ή όταν δεν είναι το ίδιο φανατικά θρησκόληπτοι, πριν τις δολοφονήσουν. Και τα εν λόγω κτήνη είναι τα μόνα βέβαια που χρησιμοποίησαν, διαπιστωμένα, και χημικά (προερχόμενα από τη Σαουδ. Αραβία που επίσης χρηματοδοτεί τα τάγματα θανάτου) για τους δόλιους σκοπούς τους, ενώ έχουν καταστρέψει ακόμα και ολόκληρα νοσοκομεία!

Η AVAAZ ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΘΩΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

Το τελευταίο διάστημα ορισμένοι φίλοι και φίλες έχουν αναρτήσει στο facebook κάλεσμα συμμετοχής σε καμπάνιες συλλογής υπογραφών για θέματα που κυμαίνονται από ατομικά ζητήματα όπως η οικονομική υποστήριξη μικρού παιδιού που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου, επαγγελματικά όπως η διαμαρτυρία για το «άνοιγμα και την απελευθέρωση» του επαγγέλματος των ξεναγών, κοινωνικά όπως οι κατασχέσεις σπιτιών και περιβαλλοντικά όπως η προστασία των γορίλων, ή η άκρως επίκαιρη και ανησυχητική ρύπανση της θάλασσας δυτικά της Κρήτης από τα προϊόντα υδρόλυσης της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας.

ΟΛΕΣ αυτές οι καμπάνιες συλλογής υπογραφών έχουν αναρτηθεί με πρωτοβουλία πάντα κάποιου άγνωστου και ίσως ανύπαρκτου ατόμου, π,χ Άλεξ Ζ, η ΜΚΟ όπως η ΕΚΠΟΙΖΩ, και ΚΟΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ αυτή που προσφέρει η κυρίαρχη, η αυτοκράτειρα των ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΜΚΟ), AVAAZ, μέσω της ιστοσελίδας της.

Οι δράσεις και καμπάνιες για δίκαια αιτήματα και σκοπούς όπως οι παραπάνω κατευθύνονται έντεχνα και εκτονώνονται προς ανώδυνες μορφές διαμαρτυρίας, όπου οι λιγότεροι έμπειροι στην τέτοιου είδους προπαγάνδα εγκλωβίζονται.