10 Φεβ 2015

Αν τη δική τους μεγάλη λεηλασία την εμφανίσουν σαν "αδυναμία" τής Ελλάδας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, τότε έχουν καταφέρει και έχουν βάλει ολόκληρη την Ευρώπη σε ένα Giga ΜΝΗΜΟΝΙΟ, που θα είναι η καταστροφή της.


Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να πάψουν να τρομοκρατούνται από τους τοκογλύφους και τους Ναζί. Μόνον όταν γνωρίζει κάποιος το δίκιο του δεν φοβάται το έμπειρο στην πρόκληση πανικού τοκογλυφικό κύκλωμα. Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν τι έγινε και πώς "παγιδεύτηκαν", προκειμένου να έχουν ελπίδες να επιλέξουν τη σωστή στρατηγική αντίδρασης.

Μόνον αν γνωρίζουν πώς έγινε αυτό μπορούν να γνωρίζουν τόσο την ταυτότητα των ενόχων όσο και να ερμηνεύουν τις ενέργειές των εγκληματιών, προκειμένου να "δραπετεύσουν" από τον τόπο του "εγκλήματος" ...Να γνωρίζουν ποιοι είναι οι ένοχοι του μεγαλύτερου εγκλήματος εις βάρος ενός ανεξάρτητου κράτους σε καιρό ειρήνης ...Προμελετημένο έγκλημα, που μόνον ως τέτοιο μπορεί να μελετηθεί, προκειμένου να εξαχθεί η καλύτερη δυνατή αντίδραση ...Το ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της Ελλάδας είναι πολύ συγκεκριμένο ...και διαπράχθηκε από πολύ συγκεκριμένους εγκληματίες, με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, σε πολύ συγκεκριμένο χρόνο.

Όμως, για να αποδείξεις ότι υπήρχε προμελέτη, πρέπει να αποδείξεις τον δόλο και την πρόθεση ...Πρέπει να δεις τι μπορεί να επεδίωκε ο εγκληματίας - και άρα ποιο ήταν το κίνητρό του - και πώς, μέσω της πράξης του, θα το έπαιρνε. Το να πεις έτσι γενικά, δηλαδή, ότι η Γερμανία στράφηκε εναντίον της Ελλάδας, είναι αφελές ...Δεν στέκει, όπως δεν στέκουν σε καμία λογική τα επιχειρήματα με ιστορικού τύπου "βεντέτες". Τα κράτη κινούνται με "ελατήρια" συμφερόντων και όχι με εμπάθειες. Σε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή, πρέπει να γνωρίζεις τι έχει κάνει η Γερμανία εις βάρος τής Ελλάδας και τι επεδίωκε ...Να γνωρίζεις αν ήταν μόνη της ή αν είχε συνεργούς και αν υπήρχαν κέρδη ικανά, ώστε να ενώσουν τους συνεργούς σε αυτήν τη συνομωσία.

Μόνον αν μπορείς να τα εντοπίσεις όλα αυτά - και άρα ανακαλύψεις το κίνητρο - αρχίζεις και αναλύεις το ίδιο το "έγκλημα". Ψάχνεις να βρεις, δηλαδή, το πώς δρομολογήθηκε αυτό το τόσο "κερδοφόρο" για τους εγκληματίες έγκλημα. Η Ελλάδα έπεσε θύμα συνομωσίας μιας διεθνούς συμμορίας, η οποία στην κυριολεξία "έστησε" την απάτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να λυμαίνεται τα ευρωπαϊκά κράτη. Ως μέγεθος η Ελλάδα είναι μικρή μπροστά στα μεγέθη των θυτών, αλλά αυτό δεν αποκαλύπτει τίποτε, αν δεν γνωρίζει κάποιος τον σχεδιασμό. Η Ελλάδα ήταν το "δόλωμα" για ένα μεγαλύτερο θύμα. Αυτό το μελλοντικό θύμα είναι η Ευρώπη και απλά η Ελλάδα είναι ένα μέλος, το οποίο τους βόλευε να χρησιμοποιήσουν, για να "πλησιάσουν" το θύμα τους.

...Η Ευρώπη είναι ο πραγματικός στόχος της συμμορίας αυτής, η οποία στην πραγματικότητα προκάλεσε τους δύο προηγούμενους Παγκόσμιους Πολέμους εις βάρος της ...Της συμμορίας αυτής, η οποία με μεθοδικό τρόπο και με συγκεκριμένη στρατηγική επιχείρησε - και φαίνεται ότι σήμερα το καταφέρνει - να αλώσει πλήρως την Ευρώπη και να την καταστήσει ιδιοκτησία της. Αυτή η "συμμορία" είναι εκείνη των Σιωνιστών τοκογλύφων. Αυτή η συμμορία, ελέγχοντας απόλυτα τα κράτη των ΗΠΑ και της Γερμανίας, προσπαθεί, μέσω Ελλάδας, να "ισοπεδώσει" την Ευρώπη.

Να λεηλατήσει τους λαούς της και να τους αφαιρέσει την ιδιοκτησία των πατρίδων τους.

Οι Εβραίοι τοκογλύφοι, χρησιμοποιώντας τη Γερμανία σαν "σκούπα" και τις ΗΠΑ σαν "φαράσι", προσπαθούν να πάρουν για λογαριασμό τους το σύνολο του ευρωπαϊκού πλούτου ...Να αρπάξουν από τους λαούς τής Ευρώπης ό,τι έχουν και δεν έχουν ως ιδιοκτησία και ό,τι έχουν παράγει τον τελευταίο μισό αιώνα μετά από την καταστροφή που υπέστησαν, εξαιτίας και πάλι της ίδιας συμμορίας. Αυτή η συμμορία ελέγχει τις ΗΠΑ μέσω FED και Wall Street και η ίδια συμμορία ελέγχει τη Γερμανία από τότε που την κατέκτησαν στην κυριολεξία οι ΗΠΑ. Αυτή η συμμορία "εμπνεύστηκε" την Ενωμένη Ευρώπη απλά και μόνον για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την κατακτημένη Γερμανία εις βάρος όλων των κρατών της Ευρώπης. Μέσα στο "πλαίσιο" της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο λειτούργησε ως "σφαγείο", μπόρεσαν και με πολιτικές παγίδευσης έβαλαν το ένα κράτος να στραφεί εναντίον τού άλλου, ώστε στο τέλος να υποταχθούν όλα στους "σπόνσορες" της μεγάλης "σφαγής".

Όλο το μυστικό τής επιτυχίας του σχεδιασμού τους βρίσκεται στην Ελλάδα. Όμως, στην Ελλάδα βρίσκεται και η "αχίλλειος πτέρνα" αυτού του σχεδιασμού.

Φυσικό είναι αυτό. Στην Ελλάδα έκαναν το σύνολο των παρανομιών, για να μπορέσουν να οδηγήσουν την κατάλληλη στιγμή ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση στην κρίση χρέους. Ως εκ τούτου, όμως, στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να εντοπίσει αυτές τις παρανομίες και να τους "κάψει". Αν κατορθώσουν και "σβήσουν" τα "ίχνη" τους στην Ελλάδα, έχουν μεγάλες πιθανότητες να πετύχουν τους στόχους τους.

Αν τη δική τους μεγάλη λεηλασία την εμφανίσουν σαν "αδυναμία" τής Ελλάδας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, τότε έχουν καταφέρει και έχουν βάλει ολόκληρη την Ευρώπη σε ένα Giga ΜΝΗΜΟΝΙΟ, που θα είναι η καταστροφή της.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ