19 Νοε 2015

Φράχτης και στα Σκόπια. Φράχτες παντού.


Η Ελλάδα έρμαιο στόν μεθοδευμένο εποικισμό... Γερμανοί, προβοκάτορες ''ακτιβιστές'', προσπάθησαν να ''ρίξουν'' τον Φράχτη του Έβρου




Μπουλντόζες και εκσκαφείς διαμορφώνουν τον χώρο στην μεθόριο των Σκοπίων με την Ελλάδα στο ύψος της Ειδομένης, όπου η σκοπιανή κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι σχεδιάζουν να υψώσουν συρμάτινο φράχτη σε περίπτωση που ευρωπαϊκά κράτη μειώσουν τον αριθμό προσφύγων που δέχονται...


Σε περίπτωση που ευρωπαϊκές χώρες μειώσουν τον αριθμό προσφύγων που δέχονται, τότε η ΠΓΔΜ θα προχωρήσει στην κατασκευή ενός συρμάτινου φράχτη σε σημεία των συνόρων της με την Ελλάδα.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε το Συμβούλιο Ασφαλείας της ΠΓΔΜ το οποίο συνεδρίασε τη νύχτα του Σαββάτου για να εξετάσει την κατάσταση ασφαλείας στη χώρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τις προσφυγικές ροές.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας της ΠΓΔΜ μάλιστα ανέθεσε στο στρατό της χώρας να αρχίσει αμέσως όλες τις προετοιμασίες για τον καθαρισμό και την προετοιμασία του εδάφους στα σύνορα για το ενδεχόμενο κατασκευής φράχτη.

Σε σχετική ανακοίνωση του Συμβουλίου Ασφαλείας της ΠΓΔΜ αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ένας τέτοιος φράκτης δεν θα στοχεύει στο κλείσιμο των συνόρων, παρά στον περιορισμό των προσφυγικών ροών, σύμφωνα με τον αριθμό προσφύγων και των μεταναστών που θα δέχονται οι ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες αυτοί κατευθύνονται.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ένα τέτοιο βήμα (κατασκευή φράχτη) θα αποτελέσει έσχατη λύση και θα εφαρμοστεί μόνο στην περίπτωση που ευρωπαϊκές χώρες περιορίσουν τον αριθμό προσφύγων και μεταναστών που δέχονται.

Οι περιορισμοί στις προσφυγικές ροές από ευρωπαϊκές χώρες θα μπορούσε να φέρει την ΠΓΔΜ αντιμέτωπη με το σοβαρό πρόβλημα της μακρύτερης διαμονής ανεξέλεγκτου αριθμού προσφύγων και μεταναστών στο έδαφος της, κάτι που θα ξεπερνάει τις δυνατότητες της χώρας, αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση. Πηγή


Γερμανοί,προβοκάτορες''ακτιβιστές'', προσπάθησαν να ''ρίξουν'' τον Φράχτη του Έβρου-21/11/2015





Η είδηση πέρασε στα ψιλά των ελληνικών μίντια, προκάλεσε ωστόσο μεγάλη κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας στη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια κι έγινε πρωτοσέλιδο σε διεθνή μέσα ενημέρωσης: 100 αριστεροί ''ακτιβιστές'' της γερμανικής οργάνωσης ​CPB (στα γερμ. Zentrum für Politische Schönheit), ανήμερα της επετείου της Πτώσης του Τείχους του Βερολίνου στις 9 Νοεμβρίου, ταξίδεψαν με λεωφορείο από τη γερμανική πρωτεύουσα ως το «τελευταίο τείχος της Ευρώπης», επιχειρώντας να το γκρεμίσουν.

Έτσι αποκαλούν τον μεταλλικό φράχτη που υψώθηκε πριν από δύο χρόνια κατά μήκος του ποταμού Έβρου στα ελληνο-τουρκικά σύνορα, αλλά και τον αντίστοιχο που κατασκευάζεται βορειότερα ​στα σύνορα Βουλγαρίας-Τουρκίας, ώστε να ανακοπεί το διαρκώς διογκούμενο μεταναστευτικό ρεύμα από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική προς τη Δυτική Ευρώπη.

Τα ανοιχτά σύνορα είναι το τέλος της Ελλάδας


...και οι Γερμανοί ''αριστεροί ακτιβιστές'' το ξέρουν καλά το σχέδιο του 3ου ράιχ...