12 Ιουλ 2016

Το όραμα Γερμανίας-Τουρκίας -Κατάρ για την άλωση και έλεγχο της Ευρώπης


Η Γερμανία θα αποτελέσει την μητροπολιτική περιοχή της Ευρώπης , περιοχή στην οποία θα υπάρχει βιομηχανική υποδομή και παραγωγή με μικρή οικολογική επιβάρυνση.

Στις βιομηχανίες της θα εργάζονται Τούρκοι -σουνίτες μουσουλμάνοι- οι οποίοι θα προέρχονται από την μόνη μουσουλμανική χώρα στον κόσμο ( την Τουρκία) η οποία θα έχει καταφέρει με την πλατφόρμα του πολιτικού Ισλάμ να αποτελέσει το τέλειο παράδειγμα στον σουνιτικό μουσουλμανικό κόσμο της χρυσής τομής μεταξύ κοσμικού κράτους και θρησκείας.

Η επιτυχία αυτή θα πιστωθεί στον Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος θα έχει φέρει την Τουρκία τόσο κοντά στην Ευρώπη όσο και στον Αραβο-μουσουλμανικό κόσμο, πάντα με την παρασκηνιακή βοήθεια και χρηματοδότηση του Κατάρ και Γερμανίας.

Οι ευρωπαϊκές χώρες του νότου θα έχουν απωλέσει τα εθνικά τους χαρακτηριστικά και θα αποτελούν Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) και τουριστικά θέρετρα.Οι Ισπανοί -νότιοι Ιταλοί και Έλληνες θα αποτελούν γερασμένη μειονότητα λόγω υπογεννητικότητας και μετανάστευσης.Την θέση τους θα καταλάβουν τα εκατομμύρια μεταναστών από τον τρίτο κόσμο τα οποία θα διοικούνται από μια πολιτική ελίτ άμεσα καθοδηγούμενη από την Γερμανία.

Οι μετανάστες που θα επανδρώσουν τον Ευρωπαϊκό νότο δεν θα έχουν καμία σχέση με τον Ευρωπαϊκό χριστιανικό πολιτισμό τον οποίο θα απεμπολήσουν. 

Ως αντάλλαγμα αλλά και βασικό επιχείρημα για την θρησκευτική και εθνική αλλοτρίωση θα χρησιμοποιηθεί η διατήρηση ενός μίνιμουμ συντάξεων και κοινωνικού κράτους, στοιχεία απόλυτως απαράιτητα για την γηρασμένη μειονότητα των ευρωπαικών αυτόχθονων πληθυσμών οι οποίοι θα συναινέσουν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Η Ευρώπη θα τροφοδοτείται από την Κασπία θάλασσα και το Κατάρ και θα είναι ανεξάρτητη από την ''δύστροπη'' Ρωσία.

Οι κεντροευρωπαϊκές και βορειοευρωπαϊκές χώρες θα αποτελέσουν δορυφόρους της Γερμανίας κυρίως στον ερευνητικό τομέα και θα παρόλο που θα απολέσουν την σημερινή ευμάρεια τους θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται υψηλότερα από τον καθημαγμένο νότο.Για να εξασφαλισθεί η υποταγή τους στην Γερμανία θα υπάρχει πάντα η απειλή δημιουργίας πολιτειακής αστάθειας και ταραχών από τα εκατομμύρια μεταναστών τα οποία θα ακολουθούν πιστά τα κελεύσματα του Κατάρ το οποίο με την σειρά του θα ικανοποιεί τα αιτήματα του καλυτερου πελάτη του , δηλαδή της Γερμανίας η οποία θα εκπροσωπεί όλη την ευρωπαική ήπειρο .

Η Τουρκία θα καταστεί ενεργειακός κόμβος ο οποίος θα αντικαταστήσει την Ουκρανία και θα αποτελέσει το καλό παράδειγμα στους σουνίτες μουσουλμάνους στην Ευρώπη για το πως μπορούν να εκκομισκευθούν και να ενδώσουν στο πολιτικό ισλάμ χωρίς να προδώσουν τα θρησκευτικά τους πιστεύω.

Το παράδειγμα της Τουρκίας θα λειτουργεί σε περιόδους όπου η ευνομία και η παραγωγικότητα θα είναι επιθυμητή στην μουσουλμανοκρατούμενη Ευρώπη.

Σε περιόδους στις οποίες θα είναι αναγκαία η δημιουργία ταραχών με στόχο τον εκφοβισμό των ηγετών των ευρωπαϊκών κρατών που θα αντιδρούν στην νεα κατάσταση το Τουρκικό παράδειγμα του εκπολιτισμένου ''πολιτκού ισλάμ '' θα δίνει την θέση του στην εφαρμογή της ''Σαρία'' και του ''Τζιχάντ'', δηλαδή του θρησκευτικού πολέμου εναντίον των απίστων , πάντα με την χρηματοδότηση του Κατάρ προς τους ισλαμιστικούς πηρύνες στην ευρώπη .

Η Κύπρος θα εκτουρκισθεί πλήρως και οι υδρογονάνθρακες της θα διτίθετονται στην Ευρωπη δια μέσω Τουρκίας.

Τα παραπάνω εξηγούν την περίεργη ανοχή και υποστήριξη των ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων στηνΣυρία απο την Ε.Ε.

Οι φανατικοί ισλαμιστές είναι οι μόνοι οι οποίοι μπορούν σχετικά ανέξοδα να επιτέλεσουν τα σχέδια άλωσης και ελέγχου της Ευρώπης , αφού πρώτα εξασφαλίσουν την διέλευση του αγωγού Κατάρ Τουρκίας απο την Συρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.