17 Αυγ 2016

Η χώρα εισέρχεται σε καθεστώς γενικευμένης ισλαμικής ομηρείας



Το λαθρομεταναστευτικό, πέρα και ανεξάρτητα από τις ανεύθυνες δηλώσεις του εθνομηδενιστικού θίασου, ξεφεύγει σταδιακά από κάθε έλεγχο, ακόμη και στα απλούστερα, ακόμη και στα στοιχειώδη...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Στη βάση του δε συνιστά μια κατάσταση στατική, ελέγξιμη και διαχειρίσιμη, αλλά μια διαδικασία δυναμική, ανεξέλεγκτα μεταβαλλόμενη, μια βόμβα γεωπολιτική, πλήρως απασφαλισμένη, με τη χώρα να έχει μετατραπεί σε ένα ενεργό ναρκοπέδιο με διάσπαρτους πυρήνες ισλαμιστών. Πρόκειται για τα περίφημα hot spots που έχουν φυτευτεί σε ολόκληρη την επικράτεια, μέσα σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα απερισκεψίας, εθνικής ανευθυνότητας, και κίβδηλης επικοινωνιακής ευαισθησίας.

Συμπέρασμα πρώτο: Στην Ελλάδα σήμερα δε γίνεται κανενός είδους διαχείριση προσφυγικού προβλήματος. Αυτό που υλοποιείται με τρόπο άκρως προκλητικό και κατάφορα ταπεινωτικό, είναι ένα εκτεταμένο όσο και μεθοδευμένο σχέδιο γενικευμένου ισλαμικού εποικισμού σε ολόκληρη την επικράτεια. Τα γεγονότα που μεσολάβησαν μέσα στο 2015 – και τα οποία βεβαίως δεν απενοχοποιούν ούτε τις προηγούμενες κυβερνήσεις για την εθνικά ανεύθυνη έως και καταφανώς επικίνδυνη στάση τους απέναντι στο πρόβλημα – υπήρξαν αποκαλυπτικά, για μια σειρά νέα τετελεσμένα που με βίαιο τρόπο συντελέστηκαν και επεβλήθησαν, με την ανοχή των επικίνδυνων εθνομηδενιστών που...σφετερίζονται την πολιτική εξουσία στον τόπο.

Η πατρίδα μας, εγκλωβισμένη στις συμπληγάδες, από τη μια της ερμαφρόδιτης Ευρωτουρκικής συμφωνίας και από την άλλη του ανεύθυνου θίασου των εθνομηδενιστών, σύρεται ουσιαστικά παραλυμένη σε μια ιδιότυπη ισλαμική ομηρεία, της οποίας τα νήματα κινεί ο τουρκικός επεκτατικός μεγαλοϊδεατισμός, κι αυτό είναι κάτι που αποκαλύπτει την αποκρουστική γεωπολιτική ταυτότητα του προβλήματος.

15 Αυγ 2016

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ HOT SPOTS ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ


Greek Spirit  5-2-2016


Στα νησιά θα δημιουργηθούν τα περίφημα hot spots τα οποία ΔΕΝ θα είναι στρατόπεδα συγκεντρώσεως προσφύγων όπως εσφαλμένα νομίζετε, αλλά ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας από τα οποία οι ''παράτυποι'' μετανάστες, οι πρόσφυγες, και όπως αλλιώς θέλετε να τους ονομάζουμε, θα μπαινοβγαίνουν ελεύθερα.


Οι εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών θα περιφέρονται αρχικά στα μικρά ελληνικά νησιά, ταισμένοι και με άπειρο ελεύθερο χρόνο. Είναι φανερό ότι όχι μόνο θα πληγεί ο τουρισμός αλλά θα αλλάξει η πληθυσμιακή σύνθεση των νησιών.Οι αλλοδαποί αυτοί δεν σκοπεύουν να προβούν σε παράνομες πράξεις και εγκλήματα, δεν υπάρχει λόγος. Η παρουσία τους και μόνο σε βάθος χρόνου θα μετατρέψει τα νησιά μας σε Κυψέλη, την συνοικία του κέντρου της Αθήνας. Τι έγινε στην Κυψέλη; μα η εκχώρηση της συνοικίας και κυρίως της ακίνητης περιουσίας των εκεί Ελλήνων στους αλλοδαπούς. Η Κυψέλη και ο Άγιος Παντελεήμονας αποτελούν ήδη γκέτο αλλοδαπών. Ποιος Έλληνας δεν γνωρίζει πλέον ότι σε διαμερίσματα 70-80 τμ δεν διαβιούν 20-30 αλλοδαποί οι οποίοι πληρώνουν ενοίκιο,άραγε σε ποιους.

Το κόλπο της απαξίωσης μιας περιοχής με εισροή αλλοδαπών ΄΄παράτυπων'' δεν είναι κάτι καινούριο


Έχει εφαρμοσθεί στις ΗΠΑ από τους εκεί μεγαλοεργολάβους οι οποίοι μετέφεραν πληθυσμούς λατινοαμερικάνων παρανόμων μεταναστών σε εργατικές συνοικίες Αμερικάνων για να αναγκάσουν τους τελευταίους να εγκαταλείψουν την περιοχή. Κατόπιν η περιοχή βυθίζονταν στην εγκληματικότητα και μετατρέπονταν σε γκέτο. Σε βάθος χρόνου οι συνεργάτες των μεγαλοεργολάβων που κατείχαν πολιτικά αξιώματα όπως πχ δήμαρχοι - κυβερνήτες πολιτειών αποφάσιζαν την εκκαθάριση της περιοχής από τα κακοποιά πλέον στοιχεία.

Οι εργολάβοι που είχαν φέρει τους ''παράτυπους'' είχαν ήδη αγοράσει σε χαμηλές τιμές τα ακίνητα των αποχωρούντων Αμερικάνων και περίμεναν από τους πολιτικούς συνεργάτες τους να βάλουν την αστυνομία για να εκκαθαρίσει την περιοχή απο τους μετανάστες που οι ίδιοι έφεραν, τζάμπα δηλαδή , με έξοδα του κράτους. Οι μετανάστες έφευγαν και η περιοχή μετατρέπονταν σε συνοικία υπόδειγμα.Οι εργολάβοι που είχαν αγοράσει τα ακίνητα μισοτιμής τώρα τα ανακαίνιζαν ή έχτιζαν καινούργια και τα πουλούσαν εκ νέου σε μεσοαστικές οικογένειες.

Εδώ, στην Ελλάδα το κόλπο εφαρμόζεται στο κέντρο της Αθήνας με μια διαφορά υπέρ των εργολάβων.