5 Μαρ 2017

Οι "κυνηγοί" είναι θέμα χρόνου να γίνουν "θηράματα".

Τώρα, που στην πραγματικότητα ο ελληνισμός απελευθερώθηκε, αυτοί οι βλάκες πηγαίνουν μέσα στον Λαβύρινθο αυτόν να "κυνηγήσουν" τον Δράκοντα ...Να κυνηγήσουν αυτόν, που ως Έλληνας μπορεί να πετάξει ψηλά σαν "αετός" και ως χριστιανός είναι πιο δυνατός από τον σιωνιστικό εισβολέα "όφι ...Αυτόν, που μπορεί να τους "βλέπει" όταν δεν τον "βλέπουν" και μπορεί να τους διαλύσει αν "συναντηθούν". Δεν έχει καν την ανάγκη να μετακινηθεί από τον Λαβύρινθο. Δεν έχει καν την αγωνία τού πολεμιστή μπροστά σε ένα πεδίο μάχης, στο οποίο θα διεκδικήσει τη δόξα ..."Αραχτός" είναι και τους περιμένει στην πιο εύκολη "ενέδρα" όλων των εποχών. Άδεια είναι πλέον η ελληνική φωλιά. Ο δράκων είναι στον "αέρα" και έχει αρχίσει να "μετράει" τους εχθρούς του ...Οι "κυνηγοί" είναι θέμα χρόνου να γίνουν "θηράματα".

Τζάμπα ταλαιπωρούνται οι σιωνιστές με τους σχεδιασμούς εις βάρος τής Ελλάδας.


Ο Δράκων δεν εξαρτάται πλέον από την τύχη τής Μητέρας του, γιατί απλούστατα είναι διασφαλισμένα τα πάντα. Ο ελληνικός λαός και να χτυπιέται σήμερα είναι άνευ σημασίας. Δεν μπορεί να πάθει τίποτε κι ούτε θα αφηνόταν ποτέ να πάθει κάτι άσχημο. Ο θηλυκός Θεός έτσι κι αλλιώς αθάνατος είναι. Τι θα τα κάνεις τα Έπη; Θα τα "σκοτώσεις", για να μην "παράγουν" Έλληνες; Τι θα την κάνεις την ελληνική κοινωνία; Θα την "κάψεις" με μια εθνοκάθαρση, για να μην "γεννά" νέους Έλληνες; Αυτό, το οποίο ήταν να κάνει η συγκεκριμένη παιδεία στη συγκεκριμένη κοινωνία πρόλαβε και το έκανε. Η νικητήρια Γνώση, η οποία καθιστά τον ελληνισμό θριαμβευτή έχει παραχθεί ήδη και έχει αρχίσει να παραδίδεται στους Έλληνες, για να αλλάξει ξανά η κλίμακα του Σχεδιασμού. Ο Δράκων έχει αρχίσει να πολλαπλασιάζει τα "κύτταρά" του. Θέμα χρόνου είναι να ξαναγίνει παγκόσμια Δωρεά και να βγει η ανθρωπότητα οριστικά από την Άβυσσο. Θέμα χρόνου είναι η ανθρωπότητα να "πετάξει" με τα "φτερά" του Δράκοντα στην κορυφή τού Άνω Κόσμου. .

Στο μεταξύ, όμως, οι ηλίθιοι εξακολουθούν να βιάζουν έναν ολόκληρο λαό. Στην κυριολεξία εξέθεσαν σκοπίμως την ύπαρξή του σε θανάσιμο κίνδυνο.

Ως γνήσιοι τοκογλύφοι — και γνωρίζοντας να πολεμάνε μόνον με το χρήμα — επιτέθηκαν με την απόλυτη σκληρότητα στον ελληνισμό. Χρησιμοποιώντας τα "όπλα" τής οικονομίας, προσπάθησαν να τον εξοντώσουν. Με "όπλο" το χρέος και με εκφοβιστικά κόλπα των νταβατζήδων των καταγωγίων προσπάθησαν να τον "σκοτώσουν". Ο ελληνικός λαός είναι ο μόνος λαός σε έναν κόσμο υπερχρεωμένο, που, εξαιτίας συνομωσίας, αναγκάστηκε να μετατρέψει το ιδιωτικό του χρέος σε κρατικό χρέος ...Ο μόνος λαός στον κόσμο που κλήθηκε να πληρώσει τα ιδιωτικά χρέη των ιδιωτικών τραπεζών με την ατομική και τη συλλογική του ιδιοκτησία ...Όλα αυτά εξαιτίας τής συνωμοσίας των τοκογλύφων. Αυτά τα κτήνη τον έβαλαν να δανειστεί με υποθήκη το μέλλον ΟΛΩΝ των επόμενων γενιών, για να ξεπληρωθεί ένα χρέος τεχνητό ...Ένα χρέος ανάλογο με ΟΛΩΝ των υπολοίπων κρατών, αλλά που ΚΑΝΕΝΑ απ' αυτά δεν τόλμησαν να βάλουν στην ίδια περιπέτεια.

Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι με διαφθορές, απειλές και απάτες ανάγκασαν αυτό το κράτος να φορτωθεί "εικονικά" χρέη τοκογλύφων, ήταν αυτοί, οι οποίοι στο τέλος το έβαλαν να τα πληρώσει στο απολύτως ακέραιο, πράγμα το οποίο δεν το έκαναν σε κανέναν άλλο λαό ...Ούτε τις χώρες τού Τρίτου Κόσμου δεν τις αντιμετώπισαν με τέτοιον άθλιο και εγκληματικό τρόπο. Για την περίπτωση της Ελλάδας — και μόνον — το ΔΝΤ δεν σεβάστηκε την πλέον βασική ιδρυτική και καταστατική του αρχή και η οποία είναι να "κουρεύει" εκ των προτέρων το χρέος που καλείται να διαχειριστεί. Εντελώς παράλογα, παράνομα και δολοφονικά — παρ' όλο που εκ του υποτιθέμενου ρόλου τους κλήθηκαν να διαχειριστούν μια χρεοκοπία — αντιμετώπισαν το χρέος αυτής της χρεοκοπίας σαν διαχειρίσιμο και δεν το "κούρεψαν". Το "φόρτωσαν" εξ' ολοκλήρου στον λαό και τον διέλυσαν στην κυριολεξία. Δεν αντιμετώπισαν το κράτος ως χρεοκοπημένο και για να δικαιολογήσουν τη στάση τους, αντιμετώπισαν τους Έλληνες σαν απατεώνες στο σύνολό τους. Με βάση αυτήν την πρωτοφανή λογική το ελληνικό κράτος δεν πλήρωνε τα χρέη του, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά επειδή οι Έλληνες ήταν απατεώνες.

Το πόσο εσκεμμένο ήταν το δολοφονικό αυτό "χτύπημα" το καταλαβαίνει κάποιος από την απλή και παράνομη μεθόδευση που ακολουθήθηκε. Εκβιάζοντας έναν ομοφυλόφιλο Πρωθυπουργό, ανάγκασαν το ελληνικό κράτος να ανακεφαλαιοποιήσει τις ιδιωτικές τράπεζες. Εκείνο το ποσό έριξε την Ελλάδα στα "βράχια". Αυτό, όμως, ήταν εγκληματικό και παράνομο. Γιατί; ...Γιατί η Ελλάδα ανήκε στην Ευρωζώνη ...Οι ελληνικές τράπεζες μόνον κατ' όνομα ήταν ελληνικές ...Εξαιτίας τού Ευρώ και της Ευρωζώνης, ήταν και παραμένουν ευρωπαϊκές.

Αποτελούσαν αρμοδιότητα και βέβαια ευθύνη τής ΕΚΤ να τις ελέγχει για την ομαλή τους λειτουργία και βεβαίως για τις πράξεις τους. Αποτελούσε υποχρέωση της ΕΚΤ να τις χρηματοδοτήσει, αν αυτές είχαν "εκτροχιαστεί". Δεν ήταν υποχρέωση του ελληνικού κράτους να τις χρηματοδοτήσει. Το ελληνικό κράτος είχε υποχρέωση να τις χρηματοδοτήσει όσο υποχρέωση είχαν και όλα τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωζώνης. Έπρεπε η ΕΚΤ να τις χρηματοδοτήσει και να πάνε φυλακή οι τοκογλύφοι, οι οποίοι μοίραζαν δάνεια χωρίς εγγυήσεις, και οι κολλητοί τους που τα έπαιρναν.

Όμως, αντί να γίνει αυτό, κατακρεούργησαν την Ελλάδα και την έβαλαν στην περιπέτεια των ενυπόθηκων δανείων, τα οποία κατέστρεψαν τον ελληνικό λαό ...Στην περιπέτεια που κατέστρεψε την οικονομία και εξανέμισε τις οικονομίες ολόκληρου του λαού. Αυτό, το οποίο έπαθε ο ελληνικός λαός δεν το έπαθε ποτέ κανένας άλλος λαός. Αυτό, το οποίο βίωσε ο ελληνικός λαός με τα υποτιθέμενα τεράστια χρέη του, μπορεί κάποιος να το καταλάβει μόνον αν προσπαθήσει να κάνει μια προσομοίωσή του στις μεγάλες οικονομίες.

Αν, για παράδειγμα, στις ΗΠΑ — με τα 20 τρισεκατομμύρια κρατικό χρέος ...τα τρισεκατομμύρια των ιδιωτικών στεγαστικών δανείων ...τα τρισεκατομμύρια των φοιτητικών δανείων ...τα τρισεκατομμύρια των πιστωτικών καρτών ...τα τρισεκατομμύρια των χρεών των Πολιτειών ή των μεγάλων πόλεων — προσπαθήσει κάποιος να μεταφέρει την εγκληματική πρακτική που ακολουθήθηκε για τους Έλληνες, οι Αμερικανοί θα πρέπει να "εξατμιστούν" από την πατρίδα τους. Μιλάμε για τη θεωρητικά πρώτη οικονομία τού κόσμου. Τόσο μεγάλο ήταν το έγκλημα που έκαναν στον ελληνικό λαό.

Για να αντέξουν την πίεση, εξαιτίας αυτού του πρωτοφανούς εγκλήματος, διέβαλαν τον ελληνικό λαό όσο κανέναν άλλο λαό στον κόσμο, προκειμένου να μην βρει στήριξη και συμπαράσταση από κανέναν. Με πρωτοστάτες όλα τα σιωνιστικής ιδιοκτησίας διεθνή ΜΜΕ και συμπαραστάτες όλες τις ηγεσίες των Προτεσταντικών κρατών, προσπάθησαν να δυσφημίσουν και να παρουσιάσουν σαν τεμπέλη και άχρηστο ίσως τον πιο παραγωγικό λαό στην ιστορία τού κόσμου. Με αυτόν τον χυδαίο και ύπουλο τρόπο ο λαός Υιός τού Θεού βρέθηκε στη χειρότερη κατάσταση που έχει βρεθεί από την εποχή των Περσικών Πολέμων.

Όλα αυτά, για κάποιους που είχαν γνώσεις, ήταν θέμα χρόνου να γίνουν. Ο "όφις" τής πατριαρχίας θέλησε να δώσει οριστικό τέλος στον "αετό" τής μητριαρχίας και θεώρησε τη σημερινή κατάσταση σαν ευκαιρία. Χιλιάδες Έλληνες έχουν ήδη πληρώσει με τη ζωή τους αυτήν την κατάσταση. Πολλοί απ' αυτούς άμεσα — εξαιτίας αυτοκτονιών — και οι περισσότεροι έμμεσα — εξαιτίας της υποβάθμισης της ποιότητας διατροφής και βέβαια της παρεχόμενης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης—. Τα υπόλοιπα εκατομμύρια των Ελλήνων βιώνουν μια τρομερή κατάθλιψη, που τους "κατατρώει" μέρα με την ημέρα, εφόσον η προβληματικότητα της επιβίωσης κάνει την καθημερινότητά τους ανυπόφορη.

Όλα αυτά — με βάση τους ορισμούς τού διεθνούς Δικαίου — είναι Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας. Όταν κάποιος λαός τιμωρείται και υποφέρει όχι για κάτι που ΕΚΑΝΕ αλλά γι' αυτό που ΕΙΝΑΙ, τότε έχουμε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Η περίπτωση των Ελλήνων είναι ακόμα χειρότερη για τους εχθρούς τους, γιατί οι Έλληνες είναι αυτό που είναι εξαιτίας τού Θεού και όχι εξαιτίας της δικής τους βούλησης. Τον Θεό, τα Σχέδιά Του και την ανθρωπότητα εξυπηρετούσε η ύπαρξή τους ...και όταν αυτοί τιμωρούνται γι' αυτήν την ιδιότητα, έχουμε έγκλημα κατά του Θεού.

Θέμα χρόνου είναι ν' αρχίσουν οι συγκρούσεις στο ανώτατο επίπεδο ..."Δανεικά" είναι αυτά ...Έγιναν στο παρελθόν και θα ξαναγίνουν και στο άμεσο μέλλον. Ο "όφις" τού σιωνισμού θα "ξηλωθεί" άπαξ και δια παντός από αυτόν τον κόσμο. Το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, που είναι ο "κορμός" του, θα γίνει κομμάτια. Οι Ρότσιλντ, οι Ροκφέλερ, οι Σόρος, οι Μπάφετ και όλα τα "σκουπίδια" τής γυφτιάς, της συνωμοσίας και της τοκογλυφίας θα πεθάνουν φτωχοί, "τσιρίζοντας" σε κάποια πολύ αφιλόξενη γωνιά αυτού του Πλανήτη. Θα φύγουν απ' αυτόν τον κόσμο ως οι απόλυτες εκφράσεις της βρομιάς, της μιαρότητας και της αμαρτίας...

...Τα "σκουπίδια" τής τοκογλυφίας, που έχουν ρημάξει τους λαούς ...Τα "τέρατα" της απληστίας, που δεν άφησαν ούτε καν το ίδιο το Ισραήλ εκτός της αθλιότητάς τους. Εδώ βέβαια βρίσκεται και το λεπτό σημείο. Είναι άλλο πράγμα ο διεθνής σιωνισμός, ο οποίος θα καταστραφεί παντελώς και άλλο πράγματα το εθνικό κράτος τού Ισραήλ. Το κράτος τού Ισραήλ είναι ένα συμβατικό χριστιανικού τύπου κράτος και ως εκ τούτου οι πολίτες του έχουν χάσει προ πολλού τα "φιδίσια" χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τους σιωνιστές τής διασποράς και τους υπερορθόδοξους του Ισραήλ. Είναι σε μεγάλο βαθμό μορφωμένοι και άρα εξελληνισμένοι και στην πραγματικότητα έχουν μ' αυτούς τις ίδιες διαφορές που οδήγησαν τους Εβραίους στους εμφύλιους της ρωμαϊκής εποχής.

Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να πέφτουν θύματα και οι ίδιοι των ίδιων σιωνιστικών πολιτικών, οι οποίες ταλαιπωρούν και όλα τα υπόλοιπα κράτη και λαούς ...Να πέφτουν θύματα του ρατσισμού των ίδιων φανατικών, οι οποίοι αποτελούν "μολυσματικούς" φορείς τού σιωνισμού. Το Ισραήλ δεν θα απειληθεί ποτέ κι από κανέναν, γιατί τα λάθη — και μάλιστα τα μεγάλα — δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται. Το Ισραήλ δεν θα απειληθεί ποτέ, γιατί δεν συμφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ να "διαλύσει" και ο λαός του να παραδοθεί ξανά στους "όφεις" τής διασποράς. Επιπλέον, ο Θεός υποσχέθηκε στους Εβραίους τη γη τής Παλαιστίνης και οι υποσχέσεις τού Θεού είναι παντοτινές. Απλά, όταν μιλάμε για υπόσχεση Θεού, ευνόητο είναι πως δεν θα αφεθούν οι Παλαιστίνιοι να αισθάνονται αδικημένοι ...Καθόλου αδικημένοι, και αυτό για τον Θεό είναι εύκολο να το κάνει. Από εκεί και πέρα κανένας δεν θα απειλήσει το Ισραήλ και ιδίως το Ισλάμ ...Το Ισλάμ τού Αρχάγγελου Γαβριήλ.

Οι σιωνιστές, όμως, θα "ξεριζωθούν" από όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Γης. Κοντά σ' αυτούς και όλα τα "όργανά" τους. Όλοι όσοι βίασαν την Ελλάδα και συνειδητά έκαναν κακό στον Υιό τού Θεού, θα μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκαν ...Ομπάμα, Κλίντον, Γκρίνσπαν, Μπενράνκε, Στρος Καν, Τρισέ, Μπαρόζο, Μέρκελ, Σόιμπλε, Σαρκοζί, Γιουγκέρ, Μοσχοβισί, Ρέγκλινγκ, Λαγκάρντ, Τόμσεν, Βελκουλέσκου, είναι οι πιο γνωστοί απ' αυτούς, και θα αναζητηθούν και οι υπόλοιποι συνωμότες. Μαζί τους και οι προδότες ...Οι Έλληνες προδότες. Ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας, ο Καρατζαφέρης, η Δαμανάκη, και βέβαια ο Αλογοσκούφης, ο Στουρνάρας, ο Γεωργίου, ο Χριστοφοράκος, ο Τζαμάζ, ο Σάλας, ο Προβόπουλος, ο Παπαδήμος, ο Πικραμένος...

...Όλοι θα "πληρώσουν" τα εγκλήματά τους ...Μηδενός εξαιρουμένου. Θα φύγουν απ' αυτόν τον κόσμο "τσιρίζοντας", και αυτό δεν είναι δική μας εκτίμηση ...Αυτό είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ του Θεού από την εποχή που διαπράχθηκε το Προπατορικό Αμάρτημα. Επί αιώνες ΟΛΟΙ γνώριζαν ότι σε κάποια στιγμή, την οποία δεν γνωρίζει κανένας, θα γίνει Κρίση του Κόσμου. Όλοι γνώριζαν ότι κάποιοι θα την ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, αλλά κανένας δεν γνώριζε ποιοι θα είναι οι "ΑΤΥΧΟΙ", οι οποίοι θα βρεθούν να κάνουν τα μονίμως ίδια εγκλήματα στον απολύτως λάθος χρόνο ...Λάθος κάνουν αν νομίζουν ότι θα γλιτώσουν ...Είπαμε, "δανεικά" είναι καί αυτά. Τώρα, που γελάνε αυτοί, ο κόσμος είναι βυθισμένος στη θλίψη και την απόγνωση. Όταν θα πανηγυρίζει ο κόσμος, οι θλιμμένοι και οι απελπισμένοι θα είναι οι σημερινοί δολοφόνοι.

Όταν η Λαγκάρντ, που αξιώνει να είναι αφορολόγητα τα εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια που λαμβάνει σε μισθό, εξευτελίζει στο παγκόσμιο κοινό σαν φοροφυγάδες τους Έλληνες των 400 ευρώ, γνωρίζει τι κάνει. Όταν ο διεφθαρμένος Βενιζέλος — που περιφέρεται ατιμώρητος να ροκανίζει τη λεία του, εξαιτίας του δικού του νόμου περί ευθύνης υπουργών — μας λέει το πόσο κοντά "αεροπορικώς" είναι οι Βαλτικές χώρες, γνωρίζει τι λέει, όταν απευθύνεται στους Έλληνες συνταξιούχους, των οποίων τα ταμεία ο ίδιος κατέστρεψε. Όταν ο Αλογοσκούφης έπαιρνε "αντιπαροχή" για την αποδοχή των swaps την πρόσληψη του γιου του από την Goldman Sachs, γνώριζε το "τίμημα". Όταν ο Τσίπρας μέσα από το Golfstreem δίνει εντολές να κοπούν συντάξεις την ίδια ώρα που παριστάνει τον κοινωνικό αγωνιστή, γνωρίζει τα ρίσκα του. Όταν ο Γεωργιάδης, που έχει υπογράψει και έχει υπερασπιστεί ΟΛΑ τα Μνημόνια, δίνει "σωτήριες" υποσχέσεις στους εξαθλιωμένους Έλληνες από τις πισίνες τού Αστέρα Βουλιαγμένης, έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Όλα αυτά τα εγκλήματα θα τιμωρηθούν. Όλοι αυτοί οι εγκληματίες θα σακατευτούν, γιατί έκαναν τα απολύτως λάθος πράγματα την απολύτως λάθος στιγμή εναντίον του απολύτως λάθος λαού. Αυτοί, οι οποίοι θα τους κρίνουν — και πρέπει να γνωρίζουν τα εγκλήματά τους — τα γνωρίζουν πολύ καλά ...Τους έχουν μελετήσει πολύ καλά ...Καλύτερα απ' ότι νομίζουν τα "σκουπίδια". Το ακόμα χειρότερο γι' αυτούς είναι ότι τα αφεντικά τους διατηρούν "αρχεία" προδοσίας και αυτό είναι πολύ ανθυγιεινό για τους προδότες, όταν τα αφεντικά αυτά ηττηθούν και καταρρεύσουν. Οι πάντες θα δικαστούν σε αντικειμενικά δίκαιες δίκες. Θα δικαστούν, όμως, με βάση τα στοιχεία που διαθέτουν οι μυστικές υπηρεσίες των ισχυρών τού χριστιανισμού και άρα με βάση τα στοιχεία μέσω των οποίων σήμερα οι ίδιοι εκβιάζονται ...Θα ζήσουν τον εφιάλτη τους, γιατί μόνο αυτόν δικαιούνται.

Είναι όμως και άτυχοι ...πρέπει να το πούμε αυτό. Με πρόφαση τα χρέη — και με τη βοήθεια του προδοτικού υπηρετικού προσωπικού — θέλησαν και κατάφεραν να μπουν στον πιο διάσημο Οίκο τής ανθρώπινης ιστορίας με βασικό στόχο να βιάσουν την πιο περιζήτητη ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ τού κόσμου και βέβαια ν' αρπάξουν την κληρονομιά τού επίσης διάσημου Υιού Κληρονόμου ενός άφαντου Πατέρα. Κάποιοι, δηλαδή, ξένοι μπήκαν στον οίκο τής Πηνελόπης και εκτίμησαν ότι τόσο η ίδια όσο και ο γιος της ζούσαν επί πολλά χρόνια ΠΑΝΩ από τις δυνατότητές τους. Είναι άτυχοι όμως, γιατί τώρα, που το κατάφεραν, έπεσαν στην ταυτόχρονη άφιξη του ΑΝΤΡΑ της και του ΥΙΟΥ της.

Αυτό δεν είναι που περιγράφουν τα ΕΠΗ; Δεν περιγράφουν τις αθλιότητες αυτών, που σαν "θαυμαστές" και με τις "ψευδοδωρεές" τους δημιούργησαν χρέη, για ν' αρπάξουν έναν Οίκο; Υπάρχει Έλληνας που να μην γνωρίζει τι είδους "ομορφιές" ακολουθούν τόσο αναπάντεχες "συνευρέσεις"; ...Θα χορτάσουν σεξ, αλλά σίγουρα δεν θα είναι αυτό το οποίο είχαν υπ' όψιν τους όταν ξεκινούσαν τις αθλιότητές τους ...Γκαντεμιά ...Να λείπει ο Πατέρας χιλιάδες χρόνια και τώρα, που επιτέλους οι άθεοι σταλινικοί ανέλαβαν την εξουσία στη μυθική Ελλάδα, να "πέσουν" πάνω Του. Τώρα, που επιτέλους — εκτελώντας τις εντολές των σιωνιστών τού Ρότσιλντ — κατήργησαν τα θρησκευτικά και τα αρχαία ελληνικά, θα ψάχνουν τα παλιά βιβλία να δουν τη μοίρα τους. Να διαβάζεις — λέμε τώρα — σε όλη σου τη ζωή Μπακούνιν, Μαρξ και Μπρικνέρ και την ώρα που θεωρείς ότι δικαιώθηκες, να αποδεικνύεται ότι μέχρι και η Λουκά έχει κάνει πιο σωστή επιλογή ζωής από τη δική σου.

Τουλάχιστον θα μείνει σε όλους αυτούς τους μισέλληνες η γνώση τής ετυμολογίας των ελληνικών ονομάτων. Θα "πέσουν" ταυτόχρονα στα πιο τρομερά γεννήματα των Ελλήνων. Θα "πέσουν" πάνω σε κάποιον που λέγεται Οδυσσέας, που το όνομά του προέρχεται από το ρήμα "οδύσσομαι" (οργίζομαι, μισώ κάποιον) και σημαίνει θανάσιμα εξοργισμένος, και στον Υιό του, ο οποίος είναι μεγαλωμένος από τη Μητέρα του σαν ορφανό και περιφέρεται μοναχικός, μελαγχολικός και θλιμμένος, αναζητώντας μια καλή ευκαιρία να αποδείξει καί στους ΔΥΟ γονείς του πόσο αντάξιός τους είναι ...Πάθη αιώνων θα ξεσπάσουν πάνω τους...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΘΡΟΥ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΦΩΤΟ:Α.Τ.