17 Μαΐ 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Τώρα που η "αριστερή" κυβέρνηση πρόκειται να καθηλώσει την Ελλάδα στα δεσμά ενός ακόμα μνημονίου από εκείνα που έλεγε ότι θα έσκιζε, τώρα που ο Πρωθυπουργός χαριεντίζεται χασκογελώντας μεταξύ τυριού και αχλαδιού με την πρώην Πρόεδρο της Αργεντινής με διαπιστώσεις του τύπου "έχουμε παρόμοια μενταλιτέ", και που η κοινωνία βλέπει απαθής την καταστροφή γενεών στην χώρα να συνεχίζεται χωρίς αναστολές, ας πάμε στο Μπούνος Άιρες της Αργεντινής.






Σε φωτογραφίες που τράβηξα, από ανθρώπους με τους οποίους συνομίλησα, και οι οποίες απαρτίζουν μία κοινωνία σε εξαθλίωση, παρακμή και φτώχεια που συνίσταται στην πάλη για μισθούς πείνας και συντάξεις δυστυχίας. Όλα δηλαδή τα συστατικά εκείνα με τα οποία εμποτίζουν την δική μας Ελληνική κοινωνία μέχρι να την καταστήσουν υποχείριο του φόβου της.

Τέτοιες εικόνες είναι το όραμα όσων,στη Βουλή χωρίς αιδώ,θα ψηφίσουν με τα χέρια και πόδια όσα τους δίνουν να υπογράψουν. Στιγμές κι αυτές στο μελανό κεφάλαιο της ιστορίας μας όπου η φτωχοποίηση συναντά καθημερινά την πολιτική ξεδιαντροπιά.

ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ, 2017.05.16 ©Thanos Dimadis Photography