28 Αυγ 2017

Η ΜΑΖΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ , ΜΙΚΡΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΧΝΑ

Δηλώνει ο πρόεδρος της ν.δ. Κυριάκος Μ….άκης: 

«Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το βήμα και να γράψουμε τη δική μας ιστορία». «έχω την τιμή και την ευθύνη να ηγούμαι μιας μεγάλης παράταξης που έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση και άφησε πίσω το οδυνηρό παρελθόν». «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής νομιμοποίησε το Κομμουνιστικό Κόμμα. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συγκυβέρνησε με την Αριστερά όταν οι περιστάσεις το επέβαλαν. Ο Παύλος Μπακογιάννης πλήρωσε με τη ζωή του, το πάθος του να χτίζει γέφυρες εκεί που άλλοι ύψωναν τείχη»….. Έρχεται η σειρά να συνυπάρξουμε με τους σοσιαληστές του ΠΑΣΟΚ.


Την ίδια ώρα ο Τσιπρας στις Πρέσπες χαρίζει σπίτια και υποσχέσεις για… καλό χειμώνα, προετοιμαζόμενος για τα καθρεφτάκια που θα δώσει στους ιθαγενείς της Θεσσαλονίκης που ….κυριεύτηκε από ...κινέζους. ( Παρεμβάσεις στην αγορά εργασίας για την αντιμετώπιση της αδήλωτης αλλά και της απλήρωτης εργασίας, αλλαγές στην ασφάλιση κυρίως των ελευθέρων επαγγελματιών ακόμη και την πρόβλεψη για την επιδότηση της σύνδεσης με το internet όλων των φοιτητών)

Ρεαλιστικά, περιθώριο εξαγγελιών ανάλογων με αυτών που έγιναν το 2014 και έμειναν στην Ιστορία ως «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης» (που… σκίστηκε μετεκλογικά, αντί για τα Μνημόνια) δεν υπάρχει. Ο ίδιος, στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του στον Alpha, παραδέχθηκε ότι οι φοροελαφρύνσεις είναι αδύνατες νωρίτερα από το 2019, ανεξαρτήτως των αντοχών της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας. 

Αποτελεί το γεγονός ότι τα μνημονιακά προαπαιτούμενα προβλέπουν περικοπές προνοιακών και άλλων επιδομάτων το 2018 και με βάση τα μέτρα της συμφωνίας του Ιουνίου έρχεται γενναίο «ψαλίδι» το 2020 στο αφορολόγητο...

Τα μνημόνια υπογράφηκαν επι ΠΑΣΟΚ και επι ΝΔ. Τη χρεοκοπία την έφεραν Σημίτης και ο Καραμανλής και την διεκπεραιώνει ο Τσίπρας. Ο Φουστάκης Καραμανλής χρεοκόπησε τη χώρα και τη κοπάνησε. Τα μνημόνια δεν σβήνονται. Υπάρχουν και θα υπάρχουν όσο ισχύει το δημοσιονομικό σύμφωνο που υπέγραψε ο προταθείς για Πρωθυπουργός από το μέλος της Λέσχης Αθηνών Γ. Καρατζαφέρη, που και αυτός εξαφανίστηκε. Τώρα πάμε στο δεύτερο στάδιο, το τελικό. Δεν χρειάζεται να υπογραφεί άλλο μνημόνιο, αφού τα παλαιά ισχύουν.

Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, η πολλαπλώς δεσμευμένη περιουσία όλων μας θα γίνει κιμάς των δανειστών. Άρα ο Τσίπρας λέει ψέματα όταν λέει ότι "θα βγούμε από τα μνημόνια το 2018".. Αυτό δεν αλλάζει όσες φορές και να το πει Σας δουλεύει και όλοι οι κομματάρχες της Βουλής του κάνουν πλάτες. Όλοι, γιατί όλοι είναι μια παρέα.


Τι πληρώνουμε ως χώρα; Την πράσινη «Αλλαγή» του '81 .....Σαράντα χρόνια μόλυνσης του δημόσιου λόγου από τις ιδέες της Άκρας Αριστεράς έχει δημιουργήσει ερείσματα σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας, κυρίως στην δημόσια διοίκηση αλλά και σε μεσοστρώματα που παρασιτούσαν γύρω από αυτήν. Το πρόβλημα δεν μπορεί να έχει μόνο εξουσιαστική λύση, αλλά κατεξοχήν αντι-εξουσιαστική, με σκληρό ιδεολογικό αντι-αριστερό αγώνα, μέσα στο κοινωνικό σώμα, ώστε να απο-κομμουνιστοποιήσουμε τα δομικά στοιχεία της προσωπικότητας του.

Φυσικά η προβολή αυτού του σχήματος δράσης στο πολιτικό πεδίο συνεπάγεται μια αντί-καραμανλική στάση. Εφόσον οι Καραμανλήδες είναι οι πατεράδες της άθλιας μεταπολίτευσης. Το "ήρθε η ώρα του Καραμανλή" δεν είναι το μέλλον. Η αντίσταση στις αρνητικές πλευρές της παγκοσμιοποίησης θα έχει κυρίως σκληρό "Δεξιό" πρόσημο καθώς θα στρέφεται ενάντια στην ιδεολογική προμετωπίδα της, που είναι ο πολιτιστικός Μαρξισμός της νέας Αριστεράς του '60, δηλαδή η ιδεολογία του ssυριζα και όχι μόνο...

Aν συμβεί ΑΥΤΌ τότε θα ανοίξει ο δρόμος για κάτι ελπιδοφόρο. Θα ανοίξει ο δρόμος για αυτόν που θα σηκώσει την Ελλάδα στους ώμους του...


Eννοείται δεν περιμένουμε τίποτα από Κυριάκους...